Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dissabte, 11 d’agost del 2018

Gran angular



L'objectiu que utilitzo per fotografiar més freqüentment el paisatge és un gran angular, ara un 16-35 mm. Aquesta fotografia està feta amb ell, en el moment de fer-la no em va fer el pes però, després d'un parell de mesos m'ha agradat més.

4 comentaris:

  1. Últimament he vist a varsi fotògrafs fer aquest tipus d'obertura d'enquadrament és a dir, no centrar-se tant en el subjecte i mostrar més el seu entorn tot i que s'hauria de veure quant més és estètic. És a dir, aquí a mi m'interessa la papallona com a subjecte i el seu entorn també em dona informació però no sé dir-te si és un enquadrament massa obert i m'hagues agradat alguna cosa una mica més tancada (sense se el tipic macro d'enquadrament tancat, que tot sigui dit, jo l'utilitzo força).

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb tot el que cal i al menys a mi m'agrada és poder experimentar, fer recerca i això comporta els desencerts. Una abraçada

      Elimina
    2. Home, Eduard, jo no parlaria pas de desencerts i menys amb aquesta foto que ens mostres. Jo només feia referència al tamany relatiu de la imatge. De fet ets la segona persona a qui li he vist fotos d’aquest estil. A mi no em desagrada el resultat tot i que no és un enquadrament que jo pensaria de forma espontània, és el que et vomia dir en el missatge anterior. El meu cervell està acostumat a veure detalls del subjecte abans que pensar en el seu entorn. Segurament pels estàndards establerts fins ara. Jo sóc molt tradicional o classic i tècnic més que innovador per això lo que no em sortiria innat. Però jo no he dit que no sigui bona ;)

      Elimina