Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dilluns, 7 de novembre del 2016

Marons de tramuntana



A Cadaqués de les onades en diuen marons i trobo que és una paraula que de vegades se li escau prou bé, per exemple quan hi ha mar de fons i les marons ens gronxen com una mare que gronxa el bressol del seu fill.
Quan la tramuntana va de baixa és un bon moment per recórrer la Mar d'Amunt buscant racons de costa per fotografiar . Fàcil no ho és, el contrast negre dels esquists amb el blanc de l'escuma és molt complicat de controlar des del punt de vista fotogràfic.  Us deixo unes marons espetegant contra els esquistos de Port de la Selva. 

4 comentaris:

  1. Eduard ets el "José Fernández" de l'Alt Empordà, sempre redescobrint indrets nous per la majoria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres, ja m'agradaria semblar-me ni que sigui una xic al Jose, és un gran referent :-)
      Hi ha llocs mítics que tots hi hem d'anar un dia o altre però, abans hem de descobrir el que tenim al costat de casa. Una abraçada, Jordi

      Elimina
  2. Quina xulada la primera, amb la ona i el cel. A mi no m'agrada gens la tramontana (aire de puerto li diem aquí): significa molt fred i ni una boira al cel (i per tant, ni pluja ni neu). Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. T,explicaré una petita anècdota d,aquest lloc, quan hi vaig arribar va marxar un blauet (martin pescador) li vaig esgarrar els darrers minuts de pesca del dia, ell aprofitava les aigues calmades de l abassa del pp per pescar. Al cap de Creus els blauets pesquen al mar! ;-)

      Elimina