Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dissabte, 30 de juliol del 2016

Garbet


Garbet és una platja de Colera i que havia estat el lloc de bany per excel·lència de la gent de figueres, al menys pels que buscaven quelcom diferent a les llargues platjes de sorra. Dècades enrere, quan no tothom disposava de vehicle, en aquest indret hi arribaven els banyistes amb tren, costum força sostenible i que s'ha perdut. Tantmateix segueix sent un lloc concorregut i que fa les delícies de molts amants del mar i, que a partir d'ara ens venen unes setmanes d'overbookign. La imatge correspon a l'hivern, època en que sol ser força tranquil i més si hi vas a primera o darrera hora del dia que no hi ha ningú. 

7 comentaris:

  1. M'agrada molt la composició de la segona, amb totes aquestes línies que conflueixen sobre aquest penyal rocós. Pel meu gust, els "cabells" del primer pla arrodoneixen la imatge.
    Salutacions
    JC

    ResponElimina
    Respostes
    1. La llàstima va ser no pilla el color de la primera, no hi vaig ser a temps

      Elimina
    2. estic d,acord amb tu

      Elimina
  2. Composición de la segunda e colors de la primera. Yo torno més farto de placha... No sé cómo i podetz vivir ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja, ja, ja aquests dies ens amaguem i pensem que ja arribarà el mal temps i tot es buidarà. Fins i tot aquest any surto a mar (caiac) per les nits, així no trobo a cap embarcació, a partir de les vuit ja queda tot buit.
      Comparteixo la teva opinió de fer una barreja entre color de la primera i compo de la segona :-)

      Elimina
  3. Amb la calidesa de la primera imatge,sembla que a la segona li falti alguna cosa,tot i que m'agrada molt,la trobo una mica freda!(per el meu gust,és clar) :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Avui dia amb la tècnica digital segurament l'hagués pogut escalfar i treure-li molt més color però, l'he deixat tal i com va sortir del sensor. Tots hem coincidit amb l'opinió :-) Hi hagut consens general.

      Elimina