Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dissabte, 20 de febrer del 2016

Titius I



Fa uns dies us explicava que als amagatalls de Naturaprop hi pots anar a fer algunes vedettes de la fauna d'aquesta terra però també hi pots fotografiar alguns d'aquests ocells que passen més desapercebuts per tots però, no per això són més lleitjos. Personalment m'encanten els dissenys d'algunes de les espècies més comunes que tenim, com ara é el cas de la cardina, o d'altres dels mal anomenats "vulgars" com la cotxa, una de les primeres espècies que vaig determinar solet quan era ben jovenet. Us deixo una petita mostra de les fotos que vaig fer un matí a l'amagatall de Naturaprop a Sant Esteve de Guialbes.




2 comentaris:

  1. Realment a vegades no som capaços de valorar allo que tenim ben aprop i anomenem "vulgar" . Bons detalls i un bon recull. Les cardines sempre han estat animals que m'han captivat, potser al niar als ciprers del costat de casa o desde fa uns anys als cirerers i poder veure dues o tres parelles gairebé cada dia donant tomps per aquí fa que els hi tinguiun "carinyo" especial.

    salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La cardina és un dels icells més estimats per tothom fins al punt de que són persseguits i engabiats per tenir.los més a prop. Sort que aquetses costum de mica en mica van desapareixen i elles han sabut refer les poblacions. Espero que t,hagi anat molt bé la xerrada de l,altre dia :-) Una abraçada

      Elimina