Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

divendres, 20 de novembre del 2015

Irresistible


Dies enrere un company de fotografia em deia si no em cansava de fer sempre el mateix, fotogràficament parlant, es clar! Li vaig dir que "per ara" no, hores d'ara encara no he trobat el punt de la desmotivació per la fotografia del paisatge.
D'entrada he de dir que agafar la càmera i sortir a fer fotos ho trobo absolutament gratificant des del punt de vista anímic, és una teràpia. Per un costat també tinc un vincle molt fort amb els meteors atmosfèrics, el vent, la pluja, el fred, etc. Em considero un observador de l'entorn natural i la seva evolució en el trànsit estacional, a partir d'aquest fet, se'm va despertar l'admiració per la llum i d'aquí vaig anar a intentar plasmar-ho d'alguna manera, el més adient (i fàcil) ha estat la fotografia, ja que per la pintura no tinc cap aptitud, soc un negat.
Hi ha dies que portes una imatge al cap i esperes que es donin les condicions per
 poder-la captar i res, uns altres dies surts sense saber el que busques i al final captes el que en l'argot s'anomena una "fotassa", però si hi ha alguna cosa que se'm fa irresistible  i que mai falla, és captar les llums crepusculars de la plana de l'Empordà. Tot aquest rotllo és per presentar-vos una de tantes postes de sol. Ptns! 

11 comentaris:

  1. No saps com m'he identificat amb el teu escrit (canviant la Plana de l'Empordà pel Pirineu). Per a mi la fotografía és també una teràpia, encara que també em diuen que sempre faig el mateix (sobre tot l'aigua sedosa he he).
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. En el fons el que més ens agrada és sortir a la natura per viure-la i si podem emportar-nos un record, ho fem! això si sense fer-li mal i amb tot el repecte. Una abraçada

      Elimina
  2. Me encantan las dos, la primera es una preciosidad. Comparto totalmente tus reflexiones. Un abrazo

    ResponElimina
  3. És irresistible..., deixar de contemplar les teves imatges !

    ResponElimina
    Respostes
    1. A l,Empordà tenim dos mars, la mediterrània i la plana un magnífic lloc per gaudir de les llums. Una abraçada

      Elimina
  4. estupendos colores del cielo!
    un abrazo

    ResponElimina
  5. Thanks, Felicia Is the mediterranean sky :-)

    ResponElimina
  6. Els cels empordanesos que tant estimo!

    ResponElimina