Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dijous, 9 de juliol del 2015

Mas Rabassers de Dalt.


Aquest és un mas que pertany a Port de la Selva però que està just al límit amb el terme de Cadaqués.  Resulta que ja es té referència escrita de l’existència d’aquest mas de l'any 1787 encara que la seva existència és de molt abans.  Si voleu anar-hi, heu d’anar al camí que uneix la cala Tavallera i la carretera del far del Cap de Creus, és molt més a prop per la carretera del far.
Dies enrere vaig sortir esperant trobar un cel estrellat i fotografiar unes roques que tinc pendents des de fa temps però, no va poder ser, quan tornava en plena nit caminant per la pista i una mica emprenyat per haver fallat, em vaig treure l’espina fent aquesta fotografia que avui us ensenyo. Espero que us agradi. 

2 comentaris:

  1. Bones Eduard,
    Doncs pot estar content perquè em semblen unes molt bones fotografies. De ben segur que la que deus tenir al cap les superarà però tot i amb això penso que vas aprofitar la sortida.
    Aquestes coses passen molt sovint, tot aquell que pensi que és sortir i encertar-la, per molt planificat que ho tinguis, va errat.
    Una vegada em van dir que la fotografia, per nosaltres els apassionats, no només calma l'esperit sinó que també ens ensenya a gestionar frustracions.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquest lloc que em refereixo en el text, és d,aquells llocs que em faran suar...., m,ho temo molt. Una abraçada, company

      Elimina