Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dijous, 25 de juny del 2015

Llamps i trons

Normalment darrera de cada foto hi ha un "esforç" força important i no ho sembla, cal una planificació, uns desplaçaments amb cotxe i a peu més o menys llargs, vaja, que cada foto un se la treballa i hi posa molt d'amor ;-). Les d'avui són fetes des del sofà de casa escoltant l'entrevista de la Terribas al President, són d'aquelles que l'esforç s'ha reduït a plantar el trípode i configurar la càmera, en definitiva, que ha estat molt fàcil. A mi les tempestes em fan molt de pànic, algun cop m'he emportat algun espant que m'han deixat amb els pels de punta i mai millor dit, d'aquí el cangueli i que m'agradi veure-les de lluny com aquesta. Les cases del pp és el poblet de Vilajuïga i està encara cap a sud, davant hi ha d'esquerra a dreta Castelló d'Empúries, Vila-sacra, Figueres, la presó i Llers.Han estat preses amb la focal de 17-40 mm i aproximadament s'ha retallat un terç del cel.






11 comentaris:

  1. jo la vaic veure amb el nen al balcó, fins q dos llamps van estar prou apropiado con pero lo agafés por i volgués entrar a casa...no sabría quina quedar-me,m,agraden totes.salir.jc

    ResponElimina
    Respostes
    1. El llamp de la tercera foto no t'estranyi que va caure ben a prop de casa teva
      Una abraçada, J.C.

      Elimina
  2. Jo amb les tempestes m'estimo més no flirtejar, algun cop també he tingut algun ensurt i des de llavors millor no jugar-se-la. Molt xules les fotos, i amb el plus de la comoditat. Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquestes les vaig fer com un marquès ;-) Ànims amb la tesi!

      Elimina
  3. Respostes
    1. Ja veig que t,han doblement impressionat ;-p un petó i fins dissabte!

      Elimina
  4. A mi també em fan molta por. A més a més el meu trespeus és de carboni i quan veig que aguaita alguna tampesta marxe del lloc.
    Per cert, que mentres el president parlava es desencadenés tot això potser és premonitori :-P

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esperem que l,única tempesta fos sobre els caps dels unionistes. Encara que els representants politics no estan gaire a l,alçada del moment històric que vivim. Una abraçada

      Elimina
  5. Caram, són unes imatges molt impactants!
    Espero que si estaves al balcó el trípode no fos de fibra de carboni perquè per molt distant, haguessis estat un parallamps en potència. Jo si en porto i en alguna sortideta recent els companys et poden donar fer de lo nerviós que em vaig posar que anava comptant els segons que triava en viatjar el so per anar control·lant si s'apropava o s'allunyava.

    Observo a la part inferior algunes cases caigudes fruit de la perspectiva. No se si has provat a corregirla per si millora tot i que hauries de vigilar que llavors no et deformi el cel.

    Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El pp l,he retallat i tiinc poc de joc per fer correccions, tot i que es podrien fer amb el PS. Una abraçada

      Elimina