Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dissabte, 6 de juny del 2015

Detalls de primavera







Al passejar per "macrejar" hi ha moltes imatges que has fet i possiblement que quedaran al disc dur oblidades. Aquesta entrada és perquè algunes d'elles vegin la llum i tinguin el seu moment de glòria al ser compartides amb tots vosaltres.

6 comentaris:

  1. La cinquena és la millor per a mi: minimalista, simple i efectiva. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Al principi això del macro resulta una bogeria i intentes treure composicions que transmetin sensacions constantment, així si amb un èxit ben desigual. una abraçada, Chabier

      Elimina
  2. Respostes
    1. Alló que es diu tants cap tants barrets. Me'n alegro que t'agradi, tot i que en aquesta el tall que porten les llums del cel em molesta molt. Urxxxxs!! :-)

      Elimina
  3. Sempre queden fotos a l'arxiu que no veuen la llum en un primer moment però potser que si fas exercicis de repàs (d'arxiu, no de la lliçó jajajaja) amb el temps i la distància alguna que creies que no tenia sentit li acabis trobant el què. També potser que no les ensenyis mai.

    A mi em passa. Algunes les borro directament i d'altres les deixo però no les ensenyo.

    Els gustos personals pesen molt. No només és el subjecte sinó on es troba, quin fons té, si el desenfoc és massa o massa poc, si és una espècie ben rara o una comuna, si la llum és la bona etc etc etc...

    Salut!

    ResponElimina
  4. coincideixo smb la teva opinión de sobre ka cinquena. apunta'm a mi a la llista de la primera. molt ben composada la simetría. distreu un xic el desenfoc de la zona central, pero quasi no es nota ;)
    salir.jc

    ResponElimina