Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dijous, 4 de juny del 2015

Cel rogenc...


... pluja o vent. Aquell dia va ser vent, com no podia ser d'altra manera. Hi ha vegades que veus una posta que pot resultar "cansina" però, se'm fa molt difícil de no treure la càmera per fotografiar-la. Viure a l'Empordà comporta aquestes coses, és el que hi ha i ens hem d'adaptar ;-)

10 comentaris:

  1. A mi em passa el mateix. Sovint pense que no val la pena fer postes o sortides amb coloraines, que estan massa vistes. Però hi ha un impuls irresistible a dintre meu que m'empeny a sortir a buscar-les. Bo, és el de sempre, ho fem per gust i ja està, de manera que la paraula "cansina" no ve al cas :-)
    Bona foto, preciosa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan deia cansina em referia als altres, segur que per nosaltres són moments molt nostres, molt mediterrànis. Ara mateix que portem dies de cels monocromsQuan deia cansina em referia als altres, segur que per nosaltres són moments molt nostres, molt mediterranis. Ara mateix que portem dies de cels monocroms, enyoro aquests celatges hivernals...., i tot just comencem l'estiu! :-) , anyoro aquests celatges hivernals...., i tot just comencem l'estiu! :-) Una abraçada i bon estiu..., que ja el teni aqui.

      Elimina
  2. Un cel com aquest , amb reflexe inclòs, és irresistible.
    Jo també l'hagés aprofitat
    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Realment tenir la possibilitat de fer aquestes imatges amb una làmina d'aigua davant és un privilegi. Aquell dia en concret va ser espatarrant, els colors eren tant sobresaturats que no semblaven reals, Una abraçada, Jordi

      Elimina
  3. Home seria "cansí" si et dediquessis a pujar una foto diaria al blog de postse o sortides de sol semblants però si no no li vieg el problema.

    Amb la frase aquesta de "és el que hi ha i ens hem d'adaptar" crec que et guanyaras enemics en aquelle terres on no tenen tanta sort com a l'Empordà jajajaja.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Je, je, je , és per "tocar el botet" a un company blogger, en Chabier, alies Felqueral. Home d'alta muntanya que li encantaria poder veure aquests colors a l'Alt Pirineu :-) però tot això dit des de l'estimació i admiració per la seva feina tan fotogràfica, com per la conservació de la llengua. Un abraçada Daniel

      Elimina
  4. Quina putada haure de soportar les postes de sol, oi? Jo no sé com no te'n vas a viure a un altre lloc (Pirineus, per exemple) :-D

    ResponElimina
    Respostes
    1. T'ho ben juro que en una entrada del teu blog em va fer una mica de pena el comentari que vas fer sobre la manca de color en el cel de tarda, vaig pensar que sempre hi ha desequilibris i que no ho trobava just :-)

      Elimina
    2. Tu espera, que avui sí que hi ha hagut una color espectacular. N'hi ha poques, però quan n'hi ha, és una passada :-D
      P.S. Vinc més conteeeeent (i m'he acordat de tu he he)

      Elimina
    3. me'n alegro molt..., pensa que portem un mes llarg que no rasquem res, amb cels planers, sense gens de "xixa". Una abraçada....., Ara que demà no et perdis el que vam caçar divendres a la nit, ja veuràs! :-)

      Elimina