Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dilluns, 29 de juny del 2015

Cap Norfeu



Aquest és un dels llocs, encara que no ho sembli, més bons per fotografiar la VL a l'Alt Empordà. Avui us presento unes imatges fetes al voltant de la torre de guaita que hi ha en el punt més alt. La seva funció era la defensa de Roses, diuen que es va construir cap allà al 1604 i estava artillada, a finals d'aquell segle la varen volar els francesos.
La primera foto hem aprofitat les habilitats escaladores del Ricard per posar-hi la figura humana que li dona un valor afegit que és la magnitud. 

En el costat est encara hi queden els trossos de la voladura i que hem aprofitat per fer aquesta panoràmica amb la Laia fent meditació nocturna ;-).

10 comentaris:

  1. No sé si és gaire segur aixó d'ecalar de nit :-)
    M'agrada la primera, ja saps que últimament sol incloure'm en les fotos per a dimensionar, crec que li dona un plus a segons quines imatges. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És de gran ajuda portar algun company a l'hora de fer aquests tipus de fotografia i més tenen habilitats enfiladisses. Una abraçada

      Elimina
  2. Xules, lluitant contra els elements, sí señor!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si, aquell dia bufava una tramuntaneta que obligava a agafar el tripode amb una ma, per sort al ser colla vam repartir les càrregues, entrepans , beure, equip, etc. ;-)

      Elimina
  3. Realment un molt bon lloc per tenir una vista previlegiada de la V.L. a casa nostra, desde que surt de l'aigua fins que passa per sobre de la torre, com sempre un encert donar-li dimensió humana.

    salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I un lloc molt accessible, a part de la pujadeta fins la torre ;-) una abraçada, Albert

      Elimina
  4. Respostes
    1. No hi ha res com el botonet del clonador per arreglar-ho ;-) L'any passat quan hi vaig anar estaven pescant el calamar a l'encesa i molt més a prop de la costa, la lluminària que hi havia era brutal. Una abraçada

      Elimina
  5. Jajajaj veig que a tots ens ha donat pel mateix lloc. No sé com està ara de turistes, al juny hi vam pujar un dels dies de tempesta de principis de juny i acollonava molt, era el día que et vaig explicar en un altre fil que anava comptant els segons entre el llamp i el tro perquè anava amb trípode de fibra de carboni i si be es cert que la punjada inicial després era baixada no tenia cap ganes de baixar corrents amb les arrels que surten pel camí. Ja va anar jus que a les 2 de la matinada no m'entrabanqués baixant normal i amb el frontal posat.

    Els enquadraments estan bastant limitats perquè no hi ha excessiu espai planer al voltant de la torre, si més no per darrera i això t'obliga a baixar la pendent i que la torre quedi amunt de la composició. Tot i amb això el fet d'afegir una figura humana li ha donat un bon plus.

    L'arc de la Via lactea també és espectacular de veure. ;)

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quin "iuiu" que ha de fer amb tempesta. En una propera entrada us mostraré altre punts de vista de la mateixa nit i en el mateix itinerari. Una abraçada i gràcies per ser-hi ;-)

      Elimina