Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dissabte, 27 de juny del 2015

Aràcnids






Això de la macro t'obliga a saber que fotografies i te'n adones de lo ignorant que arribes a ser. Bé, això és de les poques coses que ja sabia des de fa molt anys :-)
A casa tinc unes quantes guies de fauna, bàsicament ocells i algunes d'insectes, precisament la dels aràcnids té uns quants anys, la vaig comprar el juliol del 1988 i és de l'editorial Omega (autos en Dick Jones) que per aquella època era lo millor de lo millor, de fet devia ser de les poques editorials que s'atrevien a publicar guies un xic més especialitzades.
L'entrada d'avui és per demanar-vos si coneixeu alguna altra guia que hagi superat la que us comento i que em serveixi per classificar i conèixer una mica a aquests estimats insectes.  Em podeu ajudar?
Si que us puc dir les plantes que estan posades aquests exemplars i per ordre.: Fonoll, orqiídia d'aiguamoll hipocromàtica, all de bruixa i romaguera.

4 comentaris:

  1. Preciosa serie Eduard, me encantan la primera y la última. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias José y ja estas tardando en publicar alguna fotillo de Valencia por la noche ;-)

      Elimina
  2. Em quedo amb la de la romaguera, em fa molt goig el fons. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A casa també ha sortit l'escollida. Coincidim, Una abraçada i bon estiu. Quina enveja que hem feu els de muntanya amb les nits fresques que heu de tenir ;-)

      Elimina