Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dilluns, 11 de maig del 2015

Entra la tramuntana



Després del pas d'un front sol entrar la tramuntana, amb la seva força va escombrant els núvols paulatinament.
El dia que vaig fer la foto volia combinar les darreres llums de la posta de sol amb l'aparició de la lluna creixent i aquest efecte d'escombratge que produeix la nostra deessa .

6 comentaris:

  1. Els teus cels i els teus reflexes. Tota una empremta personal i inconfusible :-)

    ResponElimina
  2. Si entra la tramuntana és mal negoci per fer flors o "bitxos" perà també és molt agradable que es netegi l'atmosfera i marxi la poca, però no nul·la, pol·lució que tenim pels nostres voltans.

    M'agrada més el segon enquadrament triat. Tot i que en un primer cop d'ull preferia el primer, a base d'observar-lo una estoneta m'he donat compte que la sensació que em provocava aquest nuvol que tant sur al cel com a l'aigua, és d'ofec o de limitació d'espai.

    Per a que m'entenguis, es com si el nuvol reflexat fos una passera per sobre l'aigua però el núvol d'adalt fos el sostre i em provoca la sensació, pel punt de vista, com si hagués de caminar ajupit per no donar-me amb el cap al núvol.

    Total... una paranoia meva jajajaja.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens tota la raó del món, resulta que pel meu gust la compo havia de ser diferent però un tamariu que tenia a la dreta m,ho limitava molt i en vaig veure forçat. M,has "pillat" ;-)

      Elimina
  3. Aquí també sol passar que després de ploure sempre fa vent de nord (li diem "aire de puerto"), però és clar que no tenim aquestes llums. Molt xules. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs aquesta influència lingüística arriba fins al Baix Ebre i Montsià, on el vent de nord és vent de Port ;-) Una abraçada

      Elimina