Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dijous, 9 d’abril del 2015

Saps com s'han fet?


L'altre dia per la tarda vaig anar a vigilar si els lliris havien començat a florir però, en el lloc escollit encara no hi havia ni una flor (cosa que no és així en altres indrets dels Aiguamolls on aquesta setmana s'han vist les primeres). Per no tornar a casa sense cap imatge vaig mirar de fer alguna cosa que tingués una mica de "gràcia" i vaig començar a pensar com obtenir algun efecte sense haver de fer ús de cap mena de filtre ni cap artilugi.
Estic segur que aquest mètode ha d'estar més que inventat, tot i que no ho he llegits mai (soc molt novell en aquest món) però, se'm va acudir de posar-lo en pràctica sense saber massa que en podia treure. Per continuar el joc i fer-vos partícips, us demano si sabeu com s'han pogut fer aquestes imatges que us presento avui, amb una de sola podria ser una mica enganyós però amb les dues que hi ha crec que ha de ser més fàcil. 
 Ànims! que estic segur que ho sabreu respondre ràpidament...


12 comentaris:

  1. Són molt xules les dues, em quedo amb la primera.
    Crec que són dues exposicions 1 desenfocada i una altra no, però jo no sabria fer-les i això que el meu trasto té aquesta opció.
    salutacions.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si hi hagués un premi haguessis guanyat per estar el primer en respondre correctament. Una abraçada i benvingut al blog!

      Elimina
  2. Jo crec que vas alenar damunt l'objectiu :-))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquesta és una manera però no ha estat el mètode en aquest cas, Unknown :-))))

      Elimina
  3. Crec com ja han comentat que pot ser una doble exposició , una enfocada i l'altre no , pero realment el que m'interessa més que el procés és el resultat final , de la primera , el trobo " captivador " i no se la raó.

    salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Correcte, Albert. Les dobles exposicions donen molt de joc Una abraçada

      Elimina
  4. La primera es guapísima Eduard. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, Jose. Un abrazo y que siga avanzando con buen pié el libro

      Elimina
  5. Totes dues són originals. La primera m'agrada per la llum. I encara que ja ho han dit, també crec que s'ha fet amb dues exposicions una desenfocada i laltre no.
    Salutacions

    ResponElimina
    Respostes
    1. Exacte, Anna. La que s'ha desenfocat ha estat la segona exposició. Benvinguda al blog, fa molt il·lusió veure gent nova per aquí :-)

      Elimina
  6. Últimament estic una mica desconnectada i m'estic perdent coses molt xules d'aquest blog espero possar-me al dia novament.

    És bo experimentar. M'agrada la primera.
    Salutacions!

    ResponElimina