Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dissabte, 11 d’abril del 2015

L’arbre caigut


Aquesta imatge la tenia desestimada de ser publicada però, l’assessora que tinc a casa m’ha demanat que la pengi. De fet quan la va veure,  va exclamar: uau!
Aquest lloc el tinc molt poc trillat, gran part de l’any té un nivell d’aigua molt baix i no hi penses. La tarda que hi vaig estar passejant em va resultar força productiva, n’he fet fins a tres entrades en el blog. Esperem que us agradi.

14 comentaris:

  1. Bones Eduard,
    Jo també penso que és una bona aposta el posar-la al blog. Potser en quant a l'enquadrament m'hagués agradat una mica més obert o un parell de passes del fotògraf més enrere. És a dir, dos dits més d'aire per dalt, un dit més per baix i suposant que a la dreta no hi haguessin més arbres (ja em figuro que no era així) un ditet més d'aire per allà.

    Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Va justa pel que fa als limits de l,enquadrament, una imatge apretada :-(

      Elimina
  2. Respostes
    1. Miquel, resulta que és de lletres però el criteri que té per composar és d,una gran sensibilitat

      Elimina
  3. Realment una foto interessant, l'arbre que trenca la simetria del reflexe et sorpren, i ara mentalment no recordo cap foto que jo tingui com a " iconica " que així sigui , un punt molt interessant que sigui un arbre el que ho fagi posat de forma transversal als de la foto i al reflexe. molt ven vista.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Exacte Albert, el que a mi em va agradar va ser l'arbre caigut trencant el reflex i en l'extrem de la filera. Una abraçada

      Elimina
  4. Em falla una miqueta la composició, la veig com desequilibrada, però si a mi la meva assesora de vuit anys em diu que le fa goig, per a mi és la millor foto que he pogut fer :-)
    Una abraçada.

    ResponElimina
  5. Preciosa foto Eduard, tienes una asesora fenomenal desde luego si todavía depende de ti debes subirle la paga semanal, jeje. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostras Jose, espero que no lea tu comentario o esto puede ser mi ruina ;-)

      Elimina