Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimecres, 25 de juny del 2014

Concurs d’identificació


Com cada estiu farem el concurs d’identificació, el primer any va ser d’espais de la Costa Brava, l’any passat d’organismes marins i aquest any farem un poti-poti, espais del Cap de Creus i organismes marins.  Vols jugar?
Les regles senzilles,
·         Cada setmana hi haurà una pregunta (o més).
·         Es publicarà tots els dimarts a les 8h.
·         Les respostes es poden enviar en el període comprès entre el dimarts i el diumenge. Els dilluns farem recompte.
·         Cada dimarts traurem la resposta de la setmana anterior.
·         Cada resposta valdrà un punt.
·         Les respostes s’han d’enviar al correu electrònic eduardmarques@hotmail.com
·         Durada mínima juliol i agost de 8 a 12 setmanes.  Inici 1 de juliol
·         Les preguntes seran imatges de collita pròpia fetes entre Portbou i Roses.
·         Els premis es podran escollir per rigorós ordre de la classificació final
Pel que fa als premis us podem anunciar que tenim confirmat.:
Una estada per a dues persones d'observació de fauna nocturna a l'amagatall que té NaturAprop   al Mas Vidal de Sant Esteve de Guialbes! Allí podràs observar i fotografiar la fauna típica dels boscos mediterranis. T’aconsello visitar la web a NATURAPROP.
L’empreses de caiac kayaking Costa Brava i Sk-Kayak per segon any aportaran tres dels premis (respectivament) relacionats amb el mar i les activitats d’aigua que ells tenen.
El blog també posarà de la seva part i ofereix un curs pràctic intensiu de fotografia crepuscular i nocturna d’una durada de 6-8 hores. Si no disposes d’equip en tindràs un de cedit pel curs (càmera reflex, trespeus, disparador i filtres). Com podeu veure hi haurà 8 regals pels 8 primers, encara que el més important per tots és el poder conèixer millor aquest espai natural del Cap de Creus.
Per respondre les preguntes crec que amb una bona guía com ara és la de “Flora i Fauna del Cap de Creus” d’en Toni Llobet, els llibres del Cap de Creus de l’Arnald Plujà, tenir instal·lat el Google-earth a l’ordinador i venir de tant en tant pel Cap de Creus a fer un vol o una navegada amb caiac en faràs prou. Ah! i també et deixo una guia digital pels opistobranquis del GROC i la del Club d’Immersió de Biologia 

2 comentaris:

  1. Has posat moderació de comentaris, oi? no ha sortit cap avís de que el missatge anterior hagi arribat. Segur que sí.

    ResponElimina
  2. Ah, pues no. Deia que el llibre de Toni Llobet el tinc, és el que em sembla més idoni per identificar floretes i bitxus del cap de Begur :-)
    Estaré a l'aguait cada dimarts...

    ResponElimina