Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

divendres, 16 de maig del 2014

Tenerife II




Vàrem triar anar a veure la primera posta de sol a Benijo (NW de l'illa), al cercar pel google-earth es veien unes imatges d'unes roques que semblaven molt atractives per practicar crepusculars. Malauradament la tarda va ser d'un gris tenebrós i per treure-li una mica de color vaig utilitzar de llarga exposició diürna (LED). Inicialment em vaig situar sobre unes roques, ja que la platja era ocupada per altra gent i són les imatges que avui us presento, les de la platja les veureu la propera setmana. 

7 comentaris:

  1. Uffff!!!.Em quedo amb la segona.es espectacular.te molt de suc des del primer pla amb les algues fins aquest cel de la fi del món
    jc

    ResponElimina
    Respostes
    1. Grâcies JC, realmet la segona té més força, la llàstima ha estat la coloració del cel que deixen els filtres :-(

      Elimina
    2. aquestes algues, els roques del fons units pel passadís d'aigua...penso que paga la pena mirar d'arranjar-ho al motoxop (sempre tens el comodí del youtube).
      salut

      Elimina
    3. Quan es va fer tard i va marxar la gent vaig poder treballar sense filtres i les p. dominants magenta :-). El proper divendres tinc programada l'entrada amb una altra prespectiva

      Elimina
  2. Las tres sobresalientes, la última me encanta. Un abrazo

    ResponElimina
  3. Bon dia, Marc. Fantàstiques fotos! Una pregunta: amb quina càmera fas les fotos sota l'aigua? També practico apnea (aficionat) i m'encanta gravar i fer fotos de cosetes sota l'aigua. Gràcies!

    ResponElimina