Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimecres, 21 de maig del 2014

Les closes I





L’estany de Castelló ha sofert diferents transformacions al llarg dels segles, la més corprenedora ha estat l’aprofitament com a prats de pastura per al bestiar (vaques i cavalls). Aquestes praderies atresoren tot un seguit d’espècies vegetals que s’adapten a les condicions edàfiques i,  la concentració de sal al sòl  és qui posa els límits. L’època de l’any que mostren el seu major esplendor és ara a la primavera. Cada any espero l’entrada d’aquest estació per anar-hi a passejar. Allí hi he viscut els moments de llum més especials que recordo.Aquest any no ha plogut i no s’han mostrat amb tota la seva ufanor però, no per això hi he deixat d’anar.
Us deixo una mostra de la sortida d’una tarda d'aquesta setmana passada en que el ranuncle groc estava en plena floració. En aquestes imatges he volgut mostrar l’ambient que s’hi viu, la primera imatge va ser feta per pura sort però, descriu perfectament auquest ambient, en aquest pla general on podem observar una guilla empaitant a unes cigonyes i com uns collverds s'ho miren "tranquilament". A les altres podem veure algunes d’aquestes espècies vegetals que tant sols es troben aquí,  per destacar-les he utilitzat el desenfoc diafragmant a f2,8 amb el 70-200, la darrera és un retall per la manca de l'òptica macro...., aquesta l'he de demanar per reis del proper any. 





4 comentaris:

  1. Ja veuràs que be t'ho passis amb el macro, és tot un mon. Un lloc molt xulo. Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pensava deixar-ho per quan em jubilés, el macro sembla un treball de precissió, de molta tècnica, de paciència i ara que encar puc córrer volia volaiar i anar a fons amb el paisatge. Ja veig que hauré de prejubilar-me en aqut sentit fotogràfic. Una abraçada Chabier i moltes gràcies per la visita

      Elimina
  2. Sempre pots agafar uns tubs d'extensió, que van molt bé tot i no ser tan versàtils.

    ResponElimina