Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dilluns, 28 d’abril del 2014

Santa Helena (2v)


Aquesta església es troba al poblat de Santa Creu de Rodes al costat del monestir. L'escena que avui us presento és una sortida de lluna, pel seu efecte visual semblaria una sortida de sol però no és així. La similitud és per la qualitat càlida de la llum que es deu per la coloració que agafa la llum al travessar les capes més baixes de la troposfera, les quals, quasi sempre porten partícules de pols de diferents orígens i molta humitat que la tenyeixen. Imatge il·luminada amb lot de llum càlida.
Tot seguit també us deixo la versió lighpainting, feta fa unes setmanes amb la companyia de l'Aroa, la Jana, la Laia, l'Anna, L'Encarna i en Xavi. Sortida multitudinària en que vàrem jugar amb els "efectes especials", com ara és la llana d'acer i posteriorment amb el PS per afegir-hi la lluna plena postissa ja que en aquesta posició mai hi ha estat. 



6 comentaris:

  1. Preciosa!!! M'agrada molt!!!
    Amb el teu treball, a part d'ensenyar-nos unes fotos excel·lents en dones a conèixer racons fantàstics de la nostra terra.
    Enhorabona Eduard!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies Joan, doncs al costat d,aquesta esglèsia hi ha un portal de pedra que és una prciositat. La darrera foto del portal no la volia publicar, la vaig fer amb mainada però poder la publicaré :-)

    ResponElimina
  3. Muy buena esa iluminación, sobre todo el nivel de luminosidad para no perder la sensación de nocturnidad. Que está hecha con el 14 mm?. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ésta es la primera que hice con el 14 en casa, aun tengo pendiente de ajustarle el enfoque. Gracias Jose.

      Elimina
    2. Molt guapes totes dues. La segona m'ha fet venir a la memòria els kame-ame que feia en son goku a tv3 ja fa no sé quants dies.
      una abraçada

      Elimina
    3. Poder el meu subconscient m'ha fet inspirar en aquests dibuixos ;-)
      Una abraçada company!

      Elimina