Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dilluns, 14 d’abril del 2014

Lliris grocs.

Aquests dies possiblement que una bona opció que hi ha per fer fotografia de paisatge és anar als aiguamolls de l’Empordà i més ara que estan en plena floració els lliris grocs. Us deixo una mostra feta aquest divendres a la zona del Matà. La tarda prometia una bona llum però finalment el solet no va pica l’ullet i em vaig quedar amb un pam de nas. 

6 comentaris:

  1. Preciosa! M'agrada molt!
    Fa molt de temps que no vaig als aiguamolls i amb aquesta foto me n'has fet venir moltes ganes!
    Salut i moltes fotos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Suposo que a tots ens ha de passar quan veiem les fotos dels altres perquè quan he vist la teva de Portixol m,ha passat el mateix ;-)

      Elimina
  2. Doncs per no acompanyar les llums, aquest cel a mi m'encanta, aquest contrast entre tons blaus i rogencs queda molt bé!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El problema no sé si és que soc un insatisfet (espero que no) o simplement que portes una idea per les condicions de llum i posteriorment és un altra cosa. Celebro que t'agradi, de fet posteriorment m'ha entrat bé ;-)

      Elimina
  3. Molt pictòrica, els lliris li donen una nova "vida" als aiguamolls, el cel magenta... bueno...
    ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens el "nas" fi Pere, ja m'agrada i és d'agraïr! ;-)
      Doncs si, el cel és pel sing-ray hauré de mirar si amb el LR ho puc treure. La veritat que sempre treballo amb DPP i les que necessiten una ajuda més important les passo pel LR. M'he d'acostumar a treballar amb ell

      Elimina