Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

divendres, 7 de febrer del 2014

Una mina



Tenir un estany a tocar de casa és una mina i, si no que els hi diguin als de Banyoles, per sort jo també soc un afortunat, tot i que no visc a Banyoles, si que estic al costat dels Aiguamolls.  És per això que puc arribar a fer-me pesadet amb les imatges del reflex del cel a l’aigua i és que dona molt de joc, estar a l’Empordà i tenir un mirall natural com aquest.
Avui us presento aquestes imatges fetes en una sessió de diumenge a la tarda. Per fer-les he utilitzat un filtre de DN invers (que no és de la marca Lucroit :-) i tot allò que es diu, nivell de bombolla, disparador, trespeus,  etc. etc. F11, ISO100 i una velocitat d’obturació de 1s i 0.5s respectivament.

9 comentaris:

  1. Els reflexes és un tema molt tocat, però és molt difícil resistir-se a ell. Sobretoto si tens alguna possibilitat propera. la primera amb aquestes franges de color està molt xula :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. És el que dius i sempre són diferents, personalmewnt mai em canso de mirar-los. Una abraçada

      Elimina
  2. Preciosas las luces de la primera foto Eduard. Un saludo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por pasar. Me resulta un poco mística. Si las nubes toman la forma de triangulo (cosa imposible) y pasa volando una garza real (esto sí que hubiera sido más que probable), habría sido como la aparición del Espíritu Santo ;-) (sin ánimos de ofender a nadie)

      Elimina
  3. Ohh! que guapa aquesta primera...quin moment!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Realment des del sofà de casa no es veuen aquestes llums. Aquesta matinada al sortir de casa m'he trobat al veí (és conductor d'autobosos), era fosca nit. M'ha preguntat on anava i quan l'hi he dit ha posat una cara que parlava per si sola. Soposo que a tots ens passa.

      Elimina
  4. Veig que, sense que serveixi de precedent, tots coincidim en l'atractiu de la primera de les imatges. salut

    ResponElimina
    Respostes
    1. La cosa està força clara. Aquest mati he estat per la cala Rostella fent la sortida de sol ;-)

      Elimina
    2. jo havia de trevallar. Porca misèria!!!

      Elimina