Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dilluns, 10 de febrer del 2014

Fotografia LLED





La fotografia LLED, tal i com li agrada denominar a l’Edu Martin, són imatges de LLarga Exposició Diuernes (exactament ho diu en castellà "LED"). Ell ho aplica a la fotografia del paisatge urbà amb molt bons resultats (com podeu veure si cliqueu sobre el seu nom). El tema és relativament simple, hem de privar l’entrada de la llum a base de filtres DN i així aconseguir la llarga exposició. 
Dissabte al matí vaig buscar un paisatge minimalista per intentar fer unes LED, l'espai va ser la gola del Fluvià i aquests són els resultats. Per fer-ho vaig emprar 3 filtres, 2 DN i 1 DN invers. Com podeu apreciar, l’excés de llum filtrada fa pujar els magenta i possiblement li faltaria passar pel PS i arreglar-ho. També us deixo la versió amb blanc i negre. Ah! les exposicións han estat d'un parell de minuts.

6 comentaris:

  1. M'agranden en color.La primera i la segona.
    Molt Xuuules!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Esther per passar i comentar...., a la tercera es veu a l'esquerra Roses. Estava una mica espantat pel fet de que amb els dos dies que fa que he penjat les imatges no hi havia cap comentari. Això em passa sempre que faig algun experiment. M'has alegrat el dia! ;-)

      Elimina
  2. Això és de molt nivell. M'agraden!
    Pepi

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per la visita, no et pensis..., és molt treball d'anar fent probes. Una besadeta ;-)

      Elimina
  3. Moltes gràcies per la teva entrada i com no, per anomenar-me! Uns primers experiments amb un resultat esplèndid!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Edu, el dia que et vaig conèixer, saps que em va sorprendre? que fossis capaç d'acabada una sessió de fotografia nocturna a Aigüestortes i a les 3 del mati, que no anessis a dormir i davant de la paret d'una casa de pedra anessis assajant fotos com un boig. Vaig pensar..., aquest tio arribarà lluny ;-)

      Elimina