Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dilluns, 17 de febrer del 2014

Cal jugar-se-la


Quan fotografies el mar, si es pretén captar una imatge que tingui un cert impacte visual cal jugar-se-la, i no parlo de la vida, si no de la integritat de la càmera i una possible remullada en ple hivern. El dia que vaig captar aquesta imatge volia captar aquesta força de l'onada i, la única forma de fer-ho era posant-me dins de l’aigua i esperar l'embranzida  sense caure. Aquell dia vaig acabar amb els pantalons ben molls i amb fred, però satisfet ;-).   

4 comentaris:

  1. Preciosa Eduard, casi me salpica la mesa, jeje. Un abrazo

    ResponElimina
  2. Hola José, ese día andaba intentando emularte con esas lineas tan chulas que les sacas a las olas, pero aquí no te dan tregua las olas, su longitud de onda es muy corta (lo he digo correctamente?) y vienen muy seguidas. Quizás me puse un poco tarde, creo que repetiré con un poco más de luz. Un abrazo :-)

    ResponElimina
  3. Així m'agrada, sacrificant-se per la causa :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. No fa gaires mesos que vaig sentir a un fotògraf reconegut que no entenia que hi hagués gent que no treia la camera en certes condicions per no embrutar-la. És el que vinc a dir, no et molesta molt haver de deixar de fer una foto per una causa com aquestes? Segur que si, Una abraçada ;-)

      Elimina