Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

diumenge, 5 de gener del 2014

Ribera d’Ebre.



Aquests dies de Nadal hem aprofitat per fer una escapada amb la família. La primera parada ha estat a Tivissa (Nadal i Sant Esteve), allí la vida social ha ocupat la major part del temps però, encara m’he pogut escapar per fer una foto acompanyat del meu germà Joan Mª.
Aquest és un país molt castigat per la industria, us mostro un parell de imatges d'aquests estranys arbres i flors que surten per les muntanyes. Aquell dia bufava un vent superior als 100 km/h i es feia molt difícil aguantar la càmera. La primera i aprofitant l'aïllament en que es trobava l'aerogenerador i l'hora blava posterior a la posta del sol, he volgut que fos una imatge freda, igual que ho són les ments dels ingeniers que projecten aquest parcs. La segona s'ha fet a la vora de l'oficina de control del parc eòlic, era nit tancada i, he aprofitat la il·luminació exterior del recinte i junt amb una lot càlida per il·luminar tot el conjunt, la lot pel margalló i herbes del primer pla i la del recinte pel molí.
M’agradaria saber si la compensació que suposadament rebent aquests pobles és justa al preu que es paga pel sacrifici que es fa.

3 comentaris:

  1. Me encanta la segunda Eduard. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. La primera quizás es demasiado fría... Gracias por comentar y espero que los Reyes Magos se lleven bien contigo ;-)

      Elimina