Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimarts, 7 de gener del 2014

Euskadi.



La segona parada de l’escapada ha estat la costa d’Euskadi, allí hem pogut passejar per les platges i, visitar alguns monuments i museus. Us deixo un parell de imatges de Laga, paradís dels surferos (al costat de Mundaka). El noi de la foto aprofitava les primeres llums per surfejar i desprès anar cap a l’oficina. La tercera és de  “San Juan de Gaztelugatxe”. M’hagués agradat tenir una mica de lluna per fer-ne una de nocturna però, m’he de conformar amb aquesta llarga exposició de capvespre.

Vàrem coincidir amb en Francesc Fontanals i l´ Imma, ells també feien un periple cultural-fotogràfic-gastronòmic i, seguint el seu consell, ens vàrem arribar fins la megafamosa platja de Barrika, on hi vam trobar altres fotògrafs que perseguien el mateix objectiu. Aqui sota teniu un parell de imatges d’aquella tarda  i d’aquest lloc, meca de tants fotògrafs.



8 comentaris:

  1. Aquest recorregut l'hem fet uns quants!!! M'has fet recordar aquests bonics llocs.
    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Som com els peregrins però amb uns altres interessos ;-)

      Elimina
  2. Quina casualitat trobar-te amb el Francesc ;-)
    Son llocs de culte, tots hi hem passat alguna o varies vegades..
    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El primer cop el vaig trobar a la baixada de Gaztelugatxe i posteriorment a Laga. Si es que el món és un mocador! ;-)

      Elimina
  3. Me encantan las dos últimas Eduard. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. El cielo de la última era un poco sosillo, tuve que esperar a que el lugar quedara libre y me lleve ésta :-( Un abrazo

      Elimina
  4. En aquest tipus de viatges per mi la prioritat és: 1-periple familiar, 2-periple gastronòmic, 3-periple cultural, 4-periple fotogràfic. D'aquesta manera portar bones fotos depen molt de la sort i de la casualitat. Tu has tingut bastant sort i has aprofitat bé les condicions que vares tenir :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. La sort va ser disposar de les dues primeres hores de claror per practicar la fotografia, aleshores calia creuar els dits i que hi hagués la bona lum, si això passa, toques el cel ;-)

      Elimina