Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

divendres, 19 d’abril del 2013

Esperant la bona nit.



Aviat arribarà el temps de sortir a fer bivac amb el caiac pel Cap de Creus. Ja tinc ganes de córrer de nits per fer companyia als follets i les fades que allí hi habiten ;-)..., els vull tornar a fotografiar. Aquests esperits petrificats de formes fantàstiques són esculpits pel vent i l’aigua i han estat i són una veritable font d’inspiració artística. La nit és el moment més idoni per veure-les i captar-les en plena acció.  Sé que hi sou i aviat us vindré a trobar.

9 comentaris:

  1. Molt xulo el bloc. Fas unes fotos molt del meu gust. Aniré fent una ullada de tant en tant ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me'n alegro Pepet. Les teves les trobo genials, també faig seguiment del teu treball. Salut company
      Eduard

      Elimina
  2. Aquesta es una idea (nocturnes per la zona "continental" del cap de creus) que em ronda pel cap ja fa uns mesos però aquest hivern no ha estat possible. sospito que l'estiu no deu ser tan idoni pel tema de la netedat de l'atmosfera, no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com bon fotògraf de l'Alt Empordà que ets, saps que tenim la nostra estimada tramuntana com aliada i encarregada de netejar l'atmòsfera ;-)
      He posat el nas als teus treballs i m'han impressionat molt gratament. Felicitats

      Elimina
  3. Hola Eduard,
    Aquesta zona te molt de llocs amb bones localitzacions, el problema de nit és la contaminació lumínica i el maleit far que cíclicament crema alguna foto o totes si fas llargues exposicions...
    No has posat les dades però hi veig la part dreta del cel com amb traces i l'esquerra no, podria ser de l'objectiu o de l'exposició.
    Per altra banda, m'agrada més la il·luminació de la part dreta de la roca que la punta, un pel sobreexposada, un lloc per treballar-hi unes quantes nits abans que ho envaeixin tot els guiris.
    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Pere, pel que fa referència a la llum del far es pot veure en les roques amb tons verdosos de la part de sota i al fons :-(. El tema de les traces dels estels possiblement que les de la dreta estan més allunyades del nord i tenen més recorregut i el temps d'esposició va superar el temps "reglamentàri" per poder fixar els estels. L'objectiu és un tokina 11-17. La iluminació està feta amb flaix o lot de leds, la veritat que ja no ho recordo ;-). Aquesta imatge la tinc en cartera per millorar-la.

      Elimina
    2. Estic encantat i t'agraeixo que passis per donar la teva opinió, sempre és bo tenir l'ajuda dels experts. De fet jo et segueixo per poder anar aprenent.

      Elimina
    3. També ho he pensat, potser una exposició un pel més llarga i amb angular podia fer-ho.
      Aquestes roques les "veig" més calides, he mirat les fotos que tinc d'allà i potser jo em vaig passar en aquest punt i la llum del far sempre era present.

      Totes les opinions compten i si es pot millorar sempre va be tenir una opinió que no sigui el típic: "que maco" que realment no ajuda per res.

      Salutacions

      Elimina
    4. Aquesta oto és la primera que vaig fer d'aquest lloc, era al principi de fer nocturna (fa un aperll d'anys) aleshores illuminava amb flaix, actualment la il·luminació la faig amb lots, això em permet un major control.
      Aqueta roca és una pegmatita, aleshores el seu color blanc fa que sigui molt problemàtic de il·luminar.
      Moltes gràcies

      Elimina