Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

divendres, 16 d’agost del 2019

La model II




Quan vas a fotografiar insectes, aquests no t'ho solen posar gaire fàcil, a la que t'aproximes massa, se'n van. Aquesta libèl·lula, crec que és un pixaví estriat (Sympetrum striolatum),  m'ho va fer fàcil, va suportar una sessió de fotos d'uns minuts sense pràcticament immutar-se.  Crec que va valorar la situació i com que era tant bo el lloc de guaita per caçar insectes, va preferir suportar la meva presència que anar-se'n a un altre lloc. Quan t'ho posen fàcil, doncs això, disfrutes com un nen petit.

6 comentaris:

  1. Molt maques ambdues imatges,tal pel que fa al detall dels ulls com a la composició més general. El focus està molt ben trobat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molts gràcies, Dani. Crec que és el cop que he tingut aquest bitxo més a tiro. Una abraçada

      Elimina
  2. no t'ho posen fàcil, no... has de tenir paciència i posar-te a prop fins que s'acostumin a la teva presencia i després... ratatatata...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Suposo que hi ha moments en que per l'hora, el lloc, la temperatura, etc. tot és més fàcil. Gràcies!

      Elimina
  3. les teves fotografies amb fan viure la natura mes aprop i estimarla mes,gracies i felicitats

    ResponElimina
    Respostes
    1. És molt gratificant que et diguin això. M'has donat energia per continuar amb el blog una mica més. Hi ha dies que la manca de interacció, la caiguda de les visites, fa que et plantegis tancar-lo però, després apareixen els comentaris d'alguns lectors i "subidón, subidón" Una abraçada, Josep.

      Elimina