Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimecres, 21 d’agost del 2019

Fotografia pictòrica. Caminant per les closes



2 comentaris:

  1. Vaja, sembla que m'ha tornat a passar. He escrit una parrafada i no sé perquè no s'ha publicat.

    Et deia que no et desanimis pels pocs comentaris. De ben segur que deus tenir force visites silenciones (sense comentar). En el meu cas, i volia deixar-t'ho saber, em trobo que no sempre puc deixar comentaris per 3 possibles motius.

    1- Per la meva dinàmica laboral, potser entro en cap de setmana i em llegeixo tot el contingut de cop i a vegades penso que no val la pena comentar entrades molt antigues perquè tampoc ho veuràs.

    2- No puc comentar cap blog de Blogger amb dispositius mòbils. Bé de fet si puc però no es publica i passa que moltes vegades estic tranquil·lament al sofà amb la tablet i no puc comentar (no sé si només pasa amb iOS o també amb altres SO tipus Androiud...)

    3- Com en aquest cas no sé que puc aportar perquè la temàtica que publiques no és la que practico o entra dintre dels meus gustos personals. Però igualment admiro que siguis tant prolífic i incansable.

    La perseverança és una virtud. Salutacions ;)

    ResponElimina
  2. Quina llàstima que hi hagi aquests problemes a l'hora de comentar
    La caiguda de visites ha estat espectacular en el darrer any, he passat de 100/200 visites per entrada a res, 10/20 i excepcionalment a 50 per entrada.
    Gràcies per ser-hi

    ResponElimina