Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dilluns, 1 de maig del 2017

Com ho veieu?


Aquesta setmana he descobert amb sorpresa aquest canvi en el color del plàstic que embolcalla el menjar del bestiar (herba granada, userda) i inicialment m'ha fet gràcia. El primer cop que vaig veure el plàstic blanc ho vaig trobar horrorós i realment preferiria que al menjar no li calgués ser embolcallat de plàstics que ves a saber a on acaben però, fet el mal, perquè no li donem una pinzellada de color surrealista al paisatge d'aquesta plana?.... com sempre passa amb aquests trencaments tan radicals dels colors establers possiblement ens en cansem aviat. Com ho veieu?  

16 comentaris:

  1. ja, ja, ja... M'encanta la signatura :-)
    Mai he entès com no es podreix l'herba embolcallada a dintre d'un plàstic durant mesos...
    Personalment ho trobe horrorós (en qualsevol color)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Calia fer un contrapes a la bala de palla :-)
      La fermentació fa més aprofitable nutricionalment l,herba, al menys és que m,han explicat.

      Elimina
  2. A mi m'encantava veure els camps amb els feixos d'herba, els trobava interessants fotogràficament parlant.
    Ara repetiria les paraules d'en Pepet, plastificar-ho tot és una barbaritat, una agressió a la natura. Un camp amb feixos de colors trencant l'equilibri del paisatge seria horrorós visualment, i és una llàstima que la matèria artificial guanyi terreny a la natural.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es veu que és una campanya contra el càncer de mama, això és el que ens ha informat una companya

      Elimina
  3. Urbanites dient a la gent com ha de portar les seus explotacions....

    ResponElimina
  4. Si no us agrada aneu al pages i li pageu la perdua economica de estar embalada amb plastic o nomes amb cordill...
    Me fan gracia aquets que aneu de naturalistes ecologistes... anant a la gent que realment cuida el paisatge i el crea per despres anar a dormir a can asfalt i tragar el fum dels diesel xada dia....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Veig que ets de pell fina, entenc que s,està parlant de qüestions estètiques i no de la productivitat de les explotacions. Et dona l araó en que s,ha de ser productiu i competitiu i això es pot assolir per molts camins, ha ha pagesos i ramaders que ho està fent escollint un camí diferent al generalitzat...., però aquesta és una altra discusió que s,ha de portar en un altre espai. Per la meva part quan vulguis quedem i en parlem ;-)

      Elimina
    2. Escriure ràpid amb la tablet em fa fer moltes faltes :-(

      Elimina
  5. Vaig fer aquesta mateixa fotografia.
    Quan les vaig veure em va venir a la memoria els xicles bazoca.
    Esteticament preferia les bales quadres amuntagades al mig del camp
    però evolucionem...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquells si que eren uns xiclets per fer unes bones bombolles o bufes. evolucionem!

      Elimina
  6. estèticament tindrà detractors i potser algun supporter. per mi no passa de simpatic en quant que novedós.entenc la postura d,anònim justificant l,ús d,aquests plastics. el meu dubte (metòdic) apareix just al moment de pensar on acaben aquest embalatges o si es poden reutilitzar en el millor dels casos. de la mateixa manera que penso si a cap expwrt no ha ideat usar un material biodegradable, per dir alguna cosa. potser nomes hi ha al darrera la voluntat de fer negoci rapid sense contemplar repercusions a mig o llarg termini.
    loJC

    ResponElimina
    Respostes
    1. El tema de l'ús del plàstic té molta tela. Segur que ens ha ajudat molt però caldrà saber les conseqüències que produirà aquest ús o abús a llarg termini. Personalment m'agrada molt el mar, l'he descobert ara de gran, i estic absolutament escandalitzat-horroritzat del impacte que tenen els plàstics en aquest medi marí, estan a per tot, durant els propers anys aniran sortint les conseqüències de tot plegat, malauradament no hi serem a temps. Ofegats en la nostra pròpia merda, sembla molt pessimista però la contemplació i seguiment de l'evolució dels fets em fan ser una mica força pessimista. La solució està en les nostres mans, tots som responsables del que fem, del que comprem, del que consumim, del que mengem, del que cremem....

      Elimina
  7. 1.000.000 d'aus i 100.000 animals marins moren cada any per culpa de l'ingesta de plàstics. Som una plaga pel nostre planeta hi ha un incivisme de proporcions bíbliques... Potser aquesta dèria de fotografiar coses boniques per sentir-nos millor.... Tornant al tema fotogràfic, la foto que has fet mola un huevo, si fós del pagès n'envolicaria una de cada color i encara faria més patxoca el tema, t'imagines una de blava, una de groga una de verda... Ja, ja, jaaaa! Ei i que no se m'enfadi "l'anònim"... ;) Una abraçada company!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja fa uns anys que quan faig buseig al.lucino en veure les particules petites de plàstic flotant entre dues aigües. Aquestes substàncies acaben a les xarxes tròfiques i les conseqüències estan per saber.se i relacionar.se cause efecte.
      Tornant a la imatge en aquests moments se,n veuen de blanques, verdes i rosa, veurem on va a parar tot! Mai més ben dit ;-)

      Elimina
    2. jo ja la veig en versio nocturna i un lightpainting senzillet i ja tens la foto.jc

      Elimina
    3. Poder amb la llum de la lluna es podria fer....

      Elimina