Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimecres, 25 de gener del 2017

Els dracs del Cap de Creus




Una de les figures més recurrents en el bestiari petrificat del Cap de Creus, és la del drac. Tanmateix el drac és una de les bèsties mítiques que es repeteixen en moltes cultures, des de les orientals fins a les occidentals. M'agradaria fer-ne un recull de imatges com a projecte fotogràfic. Tant de bo sigui capaç de fer-ho! Les seves ubicacions tenen una accessibilitat força complicada i caldrà estudiar molt bé cada cas.
Aquest dissabte vaig tenir l'oportunitat de fotografiar-ne un. Sent com són els únics animals divins dignes de ser emblema i guardians del poder de la naturalesa, que millor que una forta llevantada per mostrar aquest poder de la natura. Aquesta bèstia emergeix de l'aigua i li podem veure el cap i part del coll, es troba mirant un altre drac que algun dia fotografiaré però molt més inaccessible 

9 comentaris:

  1. El mío fillo ha dito: Ahí va, qué olas... Ye un tsunami? No tos podretz queixar de la soportunidatz que tos ha dato la mar estes días.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que bonico el chicuelo! (ho he dit bé en aragonès?)
      No ho he pogut aprofitar, bé el dissabte li vaig dedicar tres hores al matí que vaig gaudir a tope, posteriorment va aparèixer la pluja i res, però si, estic content d'aquest mes de gener :-).Una abraçada

      Elimina
  2. No et queixes que jo m'he perdut totalment el temporal de mar i la nevada dels darrers dies :-p

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan tinguis el nen gran recuperarás el temps, ja ho veuràs!

      Elimina
  3. Curiosa la capacitat que tenim de veure el que volem veure en el que veiem. Conyes a part jo a la primera himatge hi he vist una Cobra d'esquenes i que m'ha fet estar una bona estona mirant com si m'hagues "hipnotitzat" pero d'esquena. Ben curiós.

    Bona sèrie

    ResponElimina
    Respostes
    1. No te,n refiïs de la meva imaginació, se me,n va l,olla. Segur que tots tenim una visió personal i un xic diferenciada :-)

      Elimina
  4. Genial!!!!. Me l'apunto. Estic fent una llista de roques amb formes curioses, vistes des de mar, de Roses a Llançà. Jo tinc un Puff el drac màgic a Culip, a veure si trobo una foto i te l'ensenyo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja m,agradará veure.la. Si prems sobre la primera frase acolorida aniràs a un altra verssió de la mateixa roca. La tens ubicada aquesta?

      Elimina
  5. Veig l'illa de Portaló al fons. Suposo que és per la Punta de la Dolça o el sortint del Clot de la Vellosa. No se....

    ResponElimina