Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimarts, 13 de desembre del 2016

Menorca amb caiac



Diuen que s'assembla a l'Empordà i no en tinc cap dubte, anar-hi és com estar a casa. El pont de la Puríssima l'hem fet a l'illa de Menorca, l'anterior l'hem treballat ;-)
Han estat quatre dies de paleig intens, mati i tarda, això si, no anàvem a devorar milles nàutiques, sinó a xarrupar cada un dels racons de la costa, ja fòssin freus, coves o cales,com si es tractés d'un menjar exquisit.
Vaig emportar-me la càmera i l'únic que vaig poder fer va ser alguna foto del mas (Binidonairet) on estàvem allotjats i que va ser tot un encert i totalment recomanable. Les fotos són fetes a la nit abans d'anar a dormir i l'altra just abans de la sortida de sol quan esmorzàvem per reposar forces i tornar a l'aigua. Tot lo altre ha estat pura retina i no us ho puc mostrar.
Un altre gran encert ha estat fer-ho amb els companys de l'Escola d'en Mar de Cadaqués, una meravella de grup que ens coneixem molt i molt bé, tant a l'aigua com a fora. Tot això és possible gràcies a una gran persona, un llop de mar, en Toni Albert, ell és el fundador de Kayaking CostaBrava, cada any ens ofereix a preu de cost una sortida d'aquest "nivellasso" a tots els socis del club. En Toni és d'aquelles persones que acabaries amb tots els adjectius bons a l'hora de definir-lo, tan a nivell de persona com a nivell professional, i això, no té preu. Ens honora molt estar dins del teu cercle d'amistats .  Moltes Gràcies Toni!!!

4 comentaris:

  1. Espere que haja anat molt bé... Veig que finalment la fotografia va quedar en un segon pla :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aixxx! No és pot fer tot! i més amb lo pesats que podem a ser per fer una foto. Et ben juro que vàrem passar per llocs que possiblemnet mai han estat fotografiats com a nosaltres ens agrada, alló de la olita va, olita viene. Ho deixarem per més endevant :-)

      Elimina
  2. Caram quins 4 dies més ben aprofitats, descobrir i gaudir indrets verges un "plus" que no te preu

    ResponElimina
    Respostes
    1. No ho saps bé prou, vàrem sortir el dijous d'aqui i vam tornar el diumenge, tots quatre dies vàrem estar a l'aigua i el paleig va superar la vuitantena de quilòmetres i això que anàvem poc a poc mirant racons i entrant per les coves. També t'he de dir que encara estic en recuperció ;-) L'illa en aquesta època està deserta. Sempre que hi he anat ha estat a l'hivern i m'encanta! Una abraçada, Jordi

      Elimina