Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

diumenge, 18 de setembre del 2016

Platja de les Freses


Aquesta és la primera platja que podem trobar si venim de la Catalunya Nord tot costejant, està al municipi de Portbou i és simplement espectacular. El seu nom ha de venir de l'acció de fresar dels peixos (dipositar els ous en un punt i inseminar-los externament). L'espadat que té és extraplomat  i ,per la naturalesa del mateix fa d'aquest lloc un punt molt perillós. Quan naveguem per aquest tram de costa és un punt de parada obligatòria per fer-hi un descans, tot i que mai m'agradaria quedar-m'hi a dormir, el sol fet de pensar que es pot despenjar un roc no em deixaria descansar.
Us deixo aquesta imatge nocturna feta aquest estiu, i en que la lluna il·lumina una part de l'espadat de més de cent metres d'alçada.

6 comentaris:

  1. Quins llocs inaccesibles d'una altra forma conoixeràs per a fer fotos. Perquè la mar em fa por, si no et tindria molta enveja :-D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs a mi també em feia por, soc de secà, de terra endins i ha estat un festeig llarg i al final m'he enamorat, això si, li tinc molt de respecte :-)

      Elimina
  2. Una xulada de lloc. Cal vigilar molt en aquest tipus de lloc, no prenguis mal...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un lloc que si mires enlaire et fa venir capròdols i òbviament després d'un període de pluges millor no trepitjar-la

      Elimina
  3. Magnífica!! llocs totalment inaccessibles per mi... Gràcies per penjar aquesta fotografia!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A peu si pot arribar relativament a prop però cal saber escalar per accedir-hi o tenir un objecte flotant i un rem. Una abraçada, Pilar

      Elimina