Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dilluns, 18 de juliol del 2016

La casa d'Éol I


Fa un parell de caps de setmana vaig haver de suspendre la sortida amb caiac que tenia programada amb els amics però, en un últim moment vaig decidir fer-ho encara que fos en solitari. Un cop assumit el risc de la sortida, vaig planificar endinsar-me al mar i concretament per la  costa del Cap de Creus i pels seus racons més amagats i a l'hora prohibits, l'objectiu era contactar amb els déus d'aquestes aigües ;-) 
Al capvespre vaig descarregar el caiac a Port lligat i d'allí anar palejant direcció est, mar endins.  Quan la llum solar s'extingia vaig avarar el caiac en una illa que podia ser ben bé la casa de Zeus.  El silenci ho envaïa tot, tan sols els empaits dels llobarros als peixets que es disposaven a dormir trencaven aquell silenci. La lluna de mica en mica anava caient cap a ponent i, il·luminava aquell paisatge geològic d'una aspresa impròpia. La cúpula celestial lentament es va anar omplint d'estels i esteles d'avions però, en Zeus no apareixia per enlloc. (continuarà)

6 comentaris:

  1. A yo me dicen que si soi barrenato per salir ta la montanya de nuet, pero anda que salir a navegar...
    Poca contaminación luminica, no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per respondre la teva pregunta de la CL, he fet una línea recta des del centre de la foto fins que la línea toca terra i la terra que toca és Tunísia. A la dreta hi ha la CL de Cadaqués :-) Aquell dissabte estàvem amb plena onada de calor i la humitat ambiental era molt alta, per la qual cosa tocarà millorar-la..., l'any vinent possiblement

      Elimina