Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

divendres, 10 de juny del 2016

El Montgrí


La prova, ara si, irrefutable que el Montgrí hi és. Us demano mil excuses
El Montgrí, aquesta bonica silueta d'un illot calcari que representa la silueta d'un bisbe, sempre tant present però a la vegada tant lluny. Mur divisori entre els dos Empordà , dos mons amb les seves peculiaritats i maneres de ser ben diferenciats i que després dels segles i segles de convivència sembla que segueixen sent dos realitats ben diferenciades.
Així de lluny és veu la muntanya des de l'altre costat de la badia, dolçament adormida i omnipresent estiguis on estiguis d'aquest palau del vent que és l'Alt Empordà.

6 comentaris:

  1. Gairebé puc percebre el moviment de l'aigua en aquesta imatge,però..el bisbe no l'he pogut trobar! :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja, ja, ja, tens tota la raó, al comprimir la imatge es perd molt de detall, en l,original es veu que en l,horitzó hi ha la figura del bisbe. Hi ha dies que troba el títol encertat és... Una abrçada, Joan

      Elimina
  2. Jo també he tingut problemes per trobar aquest bisbe. Potser la presbícia comença a fer efecte en la meua visió, ja, ja....

    ResponElimina
    Respostes
    1. ostres Josep, tu també, al ser cap de setmana no havia trobat el moment de mostrar la prova. Com pots veure soc una mica massa provocador amb els títols ;-)

      Elimina
  3. Beautiful photo!
    Erica

    www.fotografiattimidiluce.blogspot.com

    ResponElimina