Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dijous, 7 d’abril del 2016

Plou i fa sol II



Quan plou i fa sol tenim moltes probabilitats de que l'arc del cel es formi i, si això passa a darrera hora de la tarda o primera del matí, millor que millor, perquè les llums poden ser espectaculars. Aquest arc és del divendres passat a darrera hora de la tarda, una nuvolada es va formar dins de mar i avançava ràpidament direcció est, cosa gens normal, ja que la circulació sempre sol ser la contrària, d'oest a est. Volia un lloc de mar per fer la foto però, la costa del Cap de Creus no era bona perquè estava quedant coberta pel mantell de la pluja, aleshores vaig traslladar-me cap a la Platja de Can Comes, la dels Aiguamolls, un cop allí havia d'esperar a que es formés l'arc. El forat del cel, situat a l'oest per on havia de sortir el sol en el seu crepuscle, cada cop era més petit i començava a ploure per la meva desesperació! Finalment va fer una ullada que va durar escassos minuts, els justos per posar-me el cor a cent en el moment de captar aquelles llums rasants formant un esplèndid arc complert i intens. La sorra molla reflectia aquella llum daurada i el bisbe del Montgrí, sempre adormit, no se'n adonava. Qui digui que la fotografia del paisatge no és una activitat de fortes emocions, allò que diuen "x-treme", és un insensible o un mentider :-)  

15 comentaris:

  1. Quina alegria quan veus que, al fi, tens la llum que has anat a buscar. Molt bona la de l'arc complet. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Chabier, encertar la previsió de llum és com el que els hi deu passar als homes del temps quan encerten una de complicada:-) Una baraçada

      Elimina
  2. ooohhhh!!!!. q bonica la tercera!!!
    salut!
    loJC

    ResponElimina
  3. Ja puc imaginar el vessament d'adrenalina. Però aquesta vegada vas treure el premi gros, enhorabona :-)

    ResponElimina
  4. Respostes
    1. Tu ja em coneixes fent fotos, ets de les poques persones! encara que crec que les teves glàndules suprarenals estarien també com una font del Maestrat després d,una llevantada. ;-) una abraçada, amic!

      Elimina
  5. Respostes
    1. Uns instants que a alguns ens posa la gallina de piel, cert! I que sigui així per molt de temps, company!

      Elimina
  6. Respostes
    1. I tu ets de les persones que la saps llegir i captar com els millors. Una abraçada, Toni

      Elimina
  7. Sense desmerèixer les altres,és clar,per a mi la blancor de l'aigua enfilant-se per la sorra de la segona imatge em fa més patxoca! :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Personalment m'agraden les dues primeres, tot i que la tercera té l'espectacularitat de l'arc complert. Una abraçada, Joan.

      Elimina