Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimarts, 8 de desembre del 2015

Voluptuositat natural



Inicialment la volia titular "L'eròtica de la natura" però he volgut ser més descarat ;-). La fotografia de natura "eròtica" està molt poc treballada. Recordo haver vist formes suggerents en paisatges dunars però, realment no és gens fàcil trobar aquestes formes suggerents.
Aquest final de tardor està resultant molt sec a la meva zona de confort i costa trobar els "grans" paisatges amb les làmines d'aigua que tant m'agraden, per aquest motiu cal afilar la imaginació i autoimposar-se exercicis fotogràfics, aquets ens ajuden a avançar.  Divendres vaig sortir de casa amb l'objectiu macro muntat a la càmera. La intenció era cercar el detall que hi pot haver en les plantes que es comencen a morir i de vegades poden agafar formes molt atractives. Calia cercar els "micropaisatges". A tocar un rec emergia una planta que s'havia escardat en tres parts i vaig jugar amb ella i el sol que es ponia darrera d'una filera d'arbres. El resultat desprès de cosir-la a trets  és el que us presento (tot un problema a l'hora de fer la tria). Aquest detall d'un dibuix de còmic m'ha encantat, espero que a vosaltres també.    

10 comentaris:

  1. La veritat es que aquests "altres paisatges", el canviar la mirada, mirar de mes a prop, es molt entretingut i deixa anar la imaginacio. Bona feina.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Benvingut al Blog i realment és un exercici que s'ha de practicar sense tallar-se gens ni mica :-). Gràcies Angel

      Elimina
    2. Fa dies que et segueixo, pero no habia comentat fins ara.

      Elimina
  2. haha, que divertido!
    un abrazo

    ResponElimina
  3. Ups!!! El veure-la sense llegir el text m'ha vingut a la ment, el dibuix de una pilota de basquet!
    Santa innocència,je,je,je.

    ResponElimina