Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dijous, 15 d’octubre del 2015

LLED (LLarga Exposició Diürna)


Seguint practicant la llarga exposició diürna, l'altre dia vaig anar al Bramant per veure l'efecte que agafaria amb la llum de la sortida del sol. Aquesta exposició va ser d'uns tres minuts i el que més sorprèn és la saturació que agafa el color. La primera imatge pot ser millorada pel que fa a la composició però com excusa he de dir que aquest és un lloc força complicat ;-). Seguirem investigant


9 comentaris:

  1. Beautiful pictures! I like the soft water that you become with the long exposure, love that effect!

    ResponElimina
  2. Els colors de la primera són espectaculars. No obstant, demana a crits per no dir brama, no tallar l'aigua al marge dret. L'avantatge que et dóna la LLED és que pots muntar una pano (ja sé que sempre estic amb la mateixa història) sense "fantasmes" amb certa facilitat. ACR i LR tenen el mateix motor de revelat i el primer permet muntar les panos de manera molt senzilla, el que no recordo és a partir de quina versió. En qualsevol cas, penso que aquest raconet bé que val intentar-ho.
    Salut
    JC

    ResponElimina
    Respostes
    1. Saps que ha de passar en una pano, en aquest cas és de la sortida de sol i la llum canvia molt ràpidament, aleshores si has de fer unes 7 verticals de 3 minuts són 15 minuts i de la primera a la darrera hi ha 21 minuts i això no sé si quedaria gaire bé. De totes maneres es pot mirar de fer, tampoc em queda tant lluny, com bé dius. Una abraçada

      Elimina
    2. És un bon repte, si senyor. Se m'acud que amb la tècnica de la black card potser tens alguna possibilitat. A mi em va mig funcionar amb la CL en aquells intents que vas veure de la VL sobre Santa Margarita. Només és una idea.

      Elimina
  3. Molt xules Edu. M'encanta que sempre estiguis investigant, ets incansable !!!!
    una abraçada

    Xavi

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vaja qui parla! tu si que en saps Xavi.La única diferència, que no és poca, és que jo busco el reconeixement del públic per enfortir l'ego i el teu treball és íntim i familiar i d'una qualitat que tant sols tu i jo sabem. Gràcies, company! ;-)

      Elimina
  4. Jo, sol de pensar en un ND de no sé quantíssims pasos de 82 mm, ja m'entra por. M'agrada el resultat de la primera.
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. De fet és com entrar en un altre món, encara ara no ho tinc clar. una abraçada

      Elimina