Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dilluns, 26 d’octubre del 2015

La gola del Riuet



Estric cansat de passar-hi però, encara mai hi havia parat per fotografiar-la, no tinc perdó! Aquest riu drena una part de la plana alt empordanesa i és poc conegut. De mica en mica va recuperant la seva qualitat "limnològica", ja que durant molts anys ha rebut la influència negativa dels abocaments d'algunes "infraestructures" turístiques, que fins i tot provocaven grans mortalitats de peixos. Actualment és possible que el pitjor impacte que té sigui produït pels productes fitosanitaris de l'agricultura però, això tan sols és una suposició, no hi ha estudis, no hi ha coneixement, no hi ha problema. Què serveixi aquesta imatge per reclamar el seu valor paisatgístic que també és molt important i que mai sabem taxar. A les universitats haurien d'ensenyar una assignatura que fos la de com valorar crematísticament un paisatge, d'aquesta manera poder no ens els deixaríem destruir amb tanta facilitat, no us ho sembla? 

2 comentaris:

  1. Aixó és el que he pensat jo que haurien d'estudiar els que dissenyin les línies elèctriques (aquí n'hi ha moltes perquè és una zona important de producció hidroelèctrica). Estic fart de que les possin sempre en el pitjor lloc possible. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sempre han fet el que han volgut aquetes grans companyies, no tenen cap mena de sensibilitat. Has vist les torres d'alta tensió que han instal·lat a Islàndia? Ells ho han entés i les han fet atractives, fins al punt que es mereixen ser fotografiades, l'altre extrem del nostre cas. Una altra manera de fer les coses és possible. Una abraçada

      Elimina