Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimecres, 21 d’octubre del 2015

El cel



Quan fas fotografia de paisatge una de les premisses que has de seguir, si vols treure una bona imatge, és fer-les el dia que hi ha un cel ben potent. Òbviament has de buscar també el moment en que la llum sigui la millor i tenir uns minims coneixements tècnics bàsics però, si va acompanyat per un cel dramàtic de núvols de tempesta, després ja és la "repera". Aquest exemple que us deixo és d'una tarda de la setmana passada, aquest és el cel que per si sol ja és tota una foto, però a cinquanta metres d'aquest lloc vaig fer un parell de fotos un hora més tard que van ser molt guapes i us les mostraré en les properes entrades, la tempesta es va desfer però la nuvolada tenia moltes textures que vaig poder aprofitar.  

6 comentaris:

  1. Un cel ben xulo, stà clar. Aixó sí, la parte baixa ja no em diu tant. Espero les següents.
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La part baixa pertany al límit del Parc Natural dels Aiguamolls i el propietari està disposat a degradar-lo tant com pugui, és un canyissar que creix en un terra força salat i que cada any llaura per castigar-lo i fer-lo desaparèixer o plantar gira-sol per cobrar la subvenció de la tan preuada Unió Europea..., quines contradiccions. Una abraçada

      Elimina
  2. Impresionante .... que cielo!!!. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, Jose, Ésta va para un concurso de meteorología ;-), aunque como dice Chabier debería de mejorar la parte inferior.

      Elimina
  3. Foto excelente. Qué cielo amenazante! Impresionante Eduard!
    un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estos cielos de tormenta són muy atractivos realmente. Gracies, Hilde

      Elimina