Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dijous, 8 d’octubre del 2015

1a llevantada III



Al segon dia de la llevantada les onades eren igual o més altes i la gran avantatge era que venien ordenades i per tant previsibles. Us deixo una imatge feta cap al tard al Bramant i on he intentat captar la força i velocitat d'elles un cop entren al parany natural que és aquesta cala tan rebonica. 

7 comentaris:

  1. Vuldría veure una miquet amés per abaix, que es vegi l'origen del reflux, no sé si m'he sabut explicar.
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si amplio per sota l'únic que veuríem és la roca pura i dura. En aquest cas volia fer una foto diferent i captar no el reflux, si no l'entrada de l'aigua amb força dins de la cala, intentar transmetre aquest força i dinamisme. Normalment són, com bé dius, el reflux el que captem però en aquesta és al contrari. Gracies per comentar Chabier i una abraçada

      Elimina
  2. Aquest es un punt que tinc pendent. Ja veig que hauré fer no sé si una peregrinació foto-mística o una migració foto-tròpica.
    Salut i a gaudir de la tardoreta!
    "lo jcarles"

    ResponElimina
    Respostes
    1. Joan Carles, estic segur que decobriràs una bona colla de racons i si vols un dia que baixi fem una ruta amb caiac per veure els pocs que jo sé. Una abraçada i bona adaptació al sud

      Elimina
    2. D'acord Eduard. Avisa quan vinguis i a veure què podem organitzar

      Elimina
  3. Buf, crec que m'ha quedat tota la taula de l'escriptore esquitxada d'aigua.
    Malgrat que queda una mica curta per sota és una bona foto ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquest dia era impresionant, malauradament hi havia molt aerosol que empipava i no permitia estar-hi gaire temps, encara que un cop feta la foto t'hi quedes encantat com si d'una llar de foc es tractes :-)

      Elimina