Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimecres, 17 de desembre del 2014

La platja de Can Comes I


Si t’agrada el paisatge de la plana, si vols abstreure’t , si vols gaudir amb les línies minimalistes que es dibuixen a l’horitzó o a la sorra, has d’anar a la platja que hi ha entre els rius Muga i Fluvià. Aquesta platja s’anomena de Can Comes i l’accés a l’hivern és lliure. També crec que és en aquesta època quan més pots disfrutar per la soledat que s’hi respira, també t’aconsello que hi vagis després d’un tramuntanal en que no hi ha rastres humans, tant sols els dels gavians, flamencs, guilles o daines, si ets més “heavy” fes-ho en un dia de tramuntana i et posaràs a cent ;-)


10 comentaris:

  1. La primera m'encanta, els colors del cel i la textura de la sorra creen un contrast molt agradable. Hauré de visitar més la teva terra. Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aprofita aquests dies de festes que enara hi haurà els nivells d'aigua alts. Per qualsevol dubte pots contactar :-)

      Elimina
  2. Me quedo con la primera, fundamentalmente poruqe las luces son muy chulas y tiene un PP con unas texturas muy chulas. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Jose. La segunda es un poco más compleja en la composición.

      Elimina
  3. Jo també em quedo amb la primera, sembla una llarga exposició amb la sorra fluent.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt ben observat Chabier, la sorra reflecteis la llum durant uns instants que ben bé sembla el que dius. Una abraçada

      Elimina
  4. Hola Eduard,

    Ara mirant les fotos se m'han ocorregut 2 adjectius, un per a cada foto segons el que m'evoquen.
    A la primera penso que li va bé "místic" mentres que a la segona m'evoca l'adjectiu "romantic. I perquè aquests 2 i no uns altres? Doncs de ben segur que n'hi hauria també de ben escaients però a mi són els primers que van vingut al cap.

    Per cert, no hi he anat mai a aquesta platja, hi hauré d'anar amb el teu permís ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Dani, m'estic pensant si et donaré el permís :-P però, el que si puc fer per començar és indicar-te com anar-hi, si és que no ho saps, una abraçada i gràcies per passar!

      Elimina
  5. A la primera, la sorra dona sensació de moviment.
    A la segona, l’efecte sedós de l’aigua es confon amb boira, de manera que per un moment dona la sensació de que l’has obtingut des de un cim.... és lo que m’ha transmès al meu ull/cervell.
    Molt maques les dues, Edu.

    Josep

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei, Josep, a la segona la part de l'onada ha quedat massa "cremada" era molt imperceptible :-( , crec que s'hagués merescut una composició amb tant sols la part de la capçada, i deixant les arrels fora. Hi hauré de tornar. Una abraçada

      Elimina