Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimecres, 10 de desembre del 2014

El “General Blanch”

1/30s/f8.0/29,0mm/640ISO /DNinvers a pols i ara amb un retall a la part de sobre ;-)

Aquest és el nom que els pescadors retirats de Port de la Selva tenen per anomenar un tramuntanal com el d’avui. Quan no hi havia homes del temps, ni windgurús, els pobres pescadors, que es feien a la mar a base de força de braços, havíen de tenir un ull posat al cel i a l’horitzó per així poder llegir els signes de canvi de temps.
Aquesta imatge és de la “mar d’Amunt”, la costa nord del Cap de Creus, és el primer cop que penjo una foto feta a pols, avui era ridícul portar el trípode, i la càmera la tenia guardada dins de l’abric, tan sols la treia just en el moment que arribava la ventada, tot i això, tots dos hem acabat molls d’aerosol marí.  

6 comentaris:

  1. Ja fa temps, fent fotos per la zona de Cap de Creus en una tramuntanada, em va volar un filtre per l'aire uns quants centenars de metres i va quedar inservible.
    Visca la tramontana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quina ptd lo del filtre. ahir vaig montar l'artilugi Lee dins del vehicle i vaig portar la càmera a la ma embolicada amb una bossa de plàstic per evitar l'aerosol però era impossible controlar-ho tot, feina a aguartar-me dret. Finalment la vaig protegir sota l'abrig i això sí, passant fred ;-)

      Elimina
  2. Ostras que foto más buena, ese mar es imponente, esa rugosidad del agua es potente hasta decir basta. Un fotón, si señor. Es más, en mi opinión si cortas algo del cielo todavía la haces más potente. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. La idea era aproximarme más al acantilado para poder meter más de la zona baja de la foto pero el "bípode", osea yo, perdia la estabilidad ;-) Realmente esa zona de cielo no aporta nada. Gracias, Jose

      Elimina
  3. Impressionant Eduard. Salut. Jc

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ahir va ser un dia de tramuntana com feia dies que no bufava. Una abraçada

      Elimina