Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

divendres, 12 de setembre de 2014

Espigat


20s/f4,5/640ISO/22mm/3.500ºK

Aquest dies està acabant d’espigar l’arròs i he volgut fer-ne una d’aquest conreu tan lligat a les zones humides i la meva feina. Encara domina el color verd de la planta i les flors han començat a perdre les anteres..., de mica en mica aniran esgrogueint-se i a finals d’octubre el colliran amb el permís del llevant.  
Al tenir uns dies nets de núvols, he pensat d’aprofitar per treure els estels i lluna a la vegada, la qual cosa no és gens fàcil. La imatge s’ha fet en els darrers camps d’arròs que s’han conreat de nou a la comarca, estan ubicats al municipi de Riumors i m’he adonat que tot i ser al bell mig de la plana de l’Empordà, la CL és força “reduïda”.  Un cop feta la imatge he pensat que ha estat una llàstima de no fer-la amb la VL, però aquest any trobar un cel net de núvols i la lluna nova ha estat més que improbable, impossible!

4 comentaris:

 1. Excel.lents els colors i el primer pla. Aquesta idea de incloure laVL em sembla que estaria molt i molt bé de poder materialitzar-la.
  Salut
  Jc

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ja ho he apuntat a la llibreta Celebro que t'agradi Joan Carles

   Elimina
 2. Muy guapa la iluminación del tercio inferior. Un abrazo

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hemos pasado un verano con unos cielos nocturnos muy difíciles de aprovechar. Esperemos que pronto se inicie el cambio ;-)Un abrazo

   Elimina