Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

diumenge, 20 d’octubre del 2013

Abstraccions de tardor II





En l'entrada anterior tenia una confiança sega en que causaria "furor" i que una allau de comentaris d'adulació posarien el meu ego pels núvols però, que il·lús que arribo a ser, encara em crec que el que a mi m’agrada li ha d’agradar a tothom, si es que..., i com que soc molt dolent,  “si no us agrada el caldo, dues tasses” ;-)..., de bon rotllo, eh!
En aquesta segona entrega us mostro la mateixa tècnica portada una mica més a l’extrem, potenciant més el color per sobre de la forma. En aquestes el moviment és més ràpid i/o la velocitat més lenta. Espero que no us agradin tant ;-)

5 comentaris:

  1. L'anterior entrada no la vaig veure, aquesta tècnica no le provat mai però m'agraden els resultats.
    Salut!

    ResponElimina
  2. Hola Jordi, Si vas a l'adreça "mare" del blog podràs veure les darreres entrades. Espero que t'animis a assajar aquest mètode. Pots iniciar-te en un paisatge lineal, senzill com una pollancreda del Ter o de Sils. Gràcies per la visita

    ResponElimina
  3. Dec tenir un tarannà un pèl radical perquè a mi m'agrada més aquesta sèrie, concretament la primera i la tercera. Si la tramuntana no m'ho esguerra, ja ho probaré per aquí a la riba del Fluvià que surten un resultats molt vistosos...I ànims perquè això dels gustos...ja se sap, tants caps tants barrets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens tota la raó ;-). A mi em va una mica sengons l'estat d'ànim que tingui. Pel passeig de l'illa de Caramany pot ser un bon lloc. Sort!

      Elimina