Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimarts, 15 d’octubre del 2013

El Bramant.



Crec que molts dels que tenim l’afició a fer fotografia de paisatge, tenim algun lloc que se’ns resisteix, en el meu cas és el Bramant. No sé a qui puc donar la culpa, si a la falta d’angle de  l’òptica que tinc o, a la falta de sort amb les llums del dia que hi vaig o, a les mancances de coneixement fotogràfic. Per exemple, la foto que us presento avui, possiblement hagués millorat amb un filtre polaritzador però, en aquell moment no hi vaig caure. Què hi farem! Doncs hi haurem de tornar..., sort que em queda a prop ;-)

10 comentaris:

  1. Apart del polaritzador, que pot ser que et vagi bé. Opcionalment, crec que es podria aprofitar un dia amb la mar més mogudeta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Joan Carles, Ho he provat amb el mar mogut i és una gran batedora, aleshores queda tot de color blanc. Crec que m'hauràs de deixar el 8mm ;-)

      Elimina
  2. Me siento identificado contigo Eduard aunque yo lo achaco con la luz de ese momento y cuando llego a casa después de una sesión fotográfica siento que alguna foto se me ha quedado en el tintero, jejeje.
    Esta tuya me gusta incluso el formato apaisado le viene estupendo dando la sensación de amplitud, aunque este mismo encuadre con espectacular cielo tiene que ser la leche, un abrazo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Seva, vosotros tenéis una playa con una forma similar (mucho más bonita) que es la leche. Recuerdo haberla visto en el blog de José Fernández.

      Elimina
  3. Fet. Podria ser que l'aigua no et quedés "tallada" pels costats, però l'horitzó...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pel tema de l'horitzó hauria de trobar una posició ben diferent, cosa molt difícil per no dir impossible.

      Elimina
  4. Preciosa esta concha, me gusta. Un abrazo Eduard

    ResponElimina
  5. Li veig moltes possibilitats a aquesta cala, segur que hi has de tornar.
    Possiblement amb una mica més d'angular...si es pot, clar ;-)
    Salut!

    ResponElimina
  6. Gràcies Pere. Aquí estarem a l'aguait per treure-li tot el suc.

    ResponElimina