Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimarts, 1 d’octubre del 2013

Cap “Home”





La setmana passada vaig anar a “descansar” a Galícia, una setmana de navegació per les Illes Atlàntiques amb caiac de mar. Aquest viatge el relataré a l’altre blog. No vaig poder resistir emportar-me la réflex per si sortia l’ocasió de fer alguna cosa. Abans d’anar-hi me’n vaig adonar que la costa és absolutament poblada i per tant amb un nivell de contaminació lumínica altíssim.  Un altre fet important va ser que l’estabilitat atmosfèrica que hi havia tenia com a resultat un alt nivell d’humitat ambiental i aquests eren uns aspectes negatius. Els positius eren que tenia una lluna decreixent que em podria ajudar a il·luminar el paisatge.
A prop del càmping on teníem la base d’operacions a Liméns  hi ha un cap anomenat cap “Home”. A la que vaig poder, m’hi vaig escapar per veure quines possibilitats hi havia i així conèixer el camí o pista d’accés al lloc. Un cop controlat l’accés, l’endemà a la matinada i abans que sortís el sol vaig anar a robar-li aquestes imatges que us ensenyo i que m’agradaria que em diguéssiu quina us agrada més.
Aquestes imatges s’han fet amb una exposició de 55 a 110 segons, el diafragma s’ha tancat a 4,0 o 5,6, la sensibilitat a 400 ISO, la focal a 11 mm i el balanç de blancs fred a 3.200ºK. Ah! i les tres primeres porten un toc de llum de leds. 

Espero que us agradin.

10 comentaris:

  1. Excelentes tomas aunque me quedo con las tres últimas, eso si; en la cuarta se nota la distorsión del objetivo, pero muy buenas y equilibradas, buen trabajo Eduard, un abrazo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Seva, realmente son salidas del horno y sin tocar, de aquí la distorsión que canta bastante en la cuarta :-(

      Elimina
  2. Ja està, el nano ja ha reeincidit. Qui t'ha parit!! ascarós!

    Quines fotos, titu! Ens tens mal acostumats.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El lloc era molt bonic, vaig anar-hi a pel sense conèixer el cami i anar fent-lo sense saber que em trobaria. Les composicions anaven millorant comforme era més a prop del far.

      Elimina
  3. Todas me parecen realmente guapas, pero la primera es mi preferida, la espuma parece pintar la composición. Un abrazo

    ResponElimina
  4. Gracias Jose, fue una carambola, no conocía el lugar y tuve que tirar de intuició, :-)

    ResponElimina
  5. Per mi també la primera, tot i que no li faig fàstigs a la quarta. Un lloc meravellós amb un aigua més fresqueta que la del mar de baix, jeje. Vas veure el petit far vermell que hi ha una mica més al sud, cap a l'entrada de la ria?.
    Felitats per les imatges, bona feina!

    ResponElimina
  6. Ja veig que coneixes bé la zona. Doncs si, aquest cap té tres fars, un d'igual a aquest per la part sud del cap, el vermell que dius i aquest altre que queda al nord. Vaig triar aquest perquè té un millor fons i menys contaminació lumínica. Gràcies per passar-te!

    ResponElimina
  7. Quina enveja més sana, tant pel lloc com per l'art de la fotografia. Aquí l'Anna i jo coincidim en la quarta, ara bé, la primera també és preciosa. Un petó.
    Pepi

    ResponElimina