Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dissabte, 26 d’octubre del 2013

1a Exposició





Si  vens per Castelló d’Empúries et suggereixo que facis una parada a l'hostal "casa Clara", allí hi trobaràs un lloc per descansar amb molt d'encant,  menjar bé, un tracte exquisit i a més, gaudir de la primera exposició de fotografies que faig ;-).
La Marga i l’Anna són dues emprenedores que s’han llençat a l’aventura de muntar un negoci en plena crisi, volen fer un poti-poti entre la cultura local i la gastronomia i, en aquest nou  projecte he trobat l’oportunitat d’exposar els treballs fotogràfics que faig.
Us hi esperem!

4 comentaris:

  1. Lástima que me pille tan lejos amigo Eduard si no por supuesto que no me lo pierdo.
    Está claro que el que no arriesga se queda atrás y hacen de p.m. Envídia sana me dan, así que las deseo toda la suerte del mundo.
    En cuanto a mi última foto; decirte que sí, es una exposición larga realizada con filtro ND. de 10 pasos, comp. de exposición de +2, 20 seg. de exposición, trípode y mando a distancia, en fin; eso es todo, un abrazo compi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostras Seva, que bueno que me respondas en mi blog a la pregunta que te realicé el otro día. Ese lugar de Burgos me gustaría visitarlo un día por la noche ;-) Un abrazo

      Elimina
  2. Enhorabona, sempre fa il·lusió la primera, esperem que en segueixin un bon piló i amb molt d'èxit.
    ;-)

    ResponElimina