Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dilluns, 23 de setembre del 2013

Venus i Saturn.

L’altre dia vaig veure una composició que em va agradar però, desprès de fer la foto vaig actuar amb pressa, no volia perdre el moment de l’hora blava. Aleshores, no vaig comprovar que m’havia excedit uns segons amb el temps d’exposició i els planetes Saturn i Venus sortien com dues ratlletes molt ben definides en comptes de dos punts ben marcats en l’horitzó. Quina llàstima! Ja no tornaré a tenir l’oportunitat de refer aquesta imatge que avui us presento L.
Els paràmetres de la foto són.: 40 segons d’exposició, f5,6, 200 ISO, la focal a 32mm i refredada a 3200ºK. Llum afegida amb lot de tungsté.

10 comentaris:

  1. Respostes
    1. Exactament, quan la vaig veure em ca agradar per la seva senzillesa. Gràcies per passar

      Elimina
  2. Guapísima vaya conraste mas chulo, desde luego la nube equilibra esta composicióna la perfección. Muy buena foto, un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Jose, Al verla me sorprendió, quizás pudiera mejorar la composición situándome en otro lugar, pero no quise armar mucho barullo en la laguna. De hecho si me meto dentro ni se enteran los residentes alados ;-)

      Elimina
  3. Home, queda curiosa. Poder una mica menys de llum en aquest primer planol. La idea la tens. Si el resultat no et convenç ja saps: a repetir (encara que amb altres planetes) ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Pepet, Gràcies pel teu comentari, és d'agraïr. De fet la tinc amb menys llum però, alló que són les coses, he penjat aquesta :-(. Simplement perquè em va semblar millor en aquell moment de revisar-les. Una abraçada company

      Elimina
  4. La distribució dels elements m'agrada molt. Igual que opina en Pepet crec que hi ha massa llum a l'arbust.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Jordi, amb el tema de si n'hi ha massa o menys, soc de l'opinió que m'agraden les que en tenen menys de llum però, com tot, hi ha excepcions. Gràcies per passar-te i pel comentari

      Elimina
  5. Opino como Jose; la imagen me parece fantástica y equilibrada gracias a la nube, a mi personalmente me encanta, un abrazo Eduard.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Seva, realmente fué ver-la i tener-lo claro que la foto estaba allí. A los pocos minutos la nube se disipó :-(. Hay que andar ligero con las nubes post-crepusculares.

      Elimina