Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

diumenge, 24 de febrer del 2013

Presentació

Riu Anyet el mes de febrer 2012
Visc en un poble de l’Empordà (Vilajuïga) que està just a la cruïlla de tres parcs naturals, el del Cap de Creus (PNCC), els Aiguamolls (PNAE) i l’Albera, per mi és un gran privilegi pel potencial fotogràfic que tinc a l’abast de la mà i, ho vull compartir amb tots vosaltres.
Fa anys vaig practicar la fotografia de natura, bàsicament a la zona del PNAE, de fet algunes de les meves fotos van servir per promocionar aquest parc natural en els primers anys i es van publicar en fulletons, postals, pòsters, revistes i llibres.
Al perdre l’equip fotogràfic analògic en un naufragi :-(, vaig migrar cap al mon del vídeo per poder treballar el moviment, els treballs més reeixits que he fet són sobre natura i concretament del PNAE, podria destacar-ne dos d'ells, “les quatre estacions”  un any al P.N.A.E. i que va ser premiat en el seu dia i, “Brou de vida” que tracta de la vida dins de l’aigua dels estanys i llacunes litorals i que actualment s'utilitza com eina pedagògica en els PN i museus de la zona.
Des de fa dos anys he tornat a agafar la càmera fotogràfica (digital) i aquesta vegada amb l’obsessió de fotografiar la nit i l’últim alè del crepuscle. Les fotos que us presentaré tenen el denominador comú de l'ús de la baixa velocitat d'obturació. Gràcies a internet vull compartir aquesta passió amb tots vosaltres i poder fer aquest viatge junts. Us convido a que m'acompanyeu!

10 comentaris:

  1. Respostes
    1. Gracias Antonio, he creído que en la primera entrada del blog que ha coincidido con el día más frío de este invierno, pues eso, debía de colgar una imagen que transmitiera la belleza del frío. Un abrazo

      Elimina
  2. T'acompanyo en aquest nou projecte, un plaer poder veure les teves fotografies. Un bloc que segur valdrà molt la pena seguir.
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quim, no sé d'on treus el temps copmpany, no pares mai? Ets el meu ídol! Ja tinc ganes de compartir una jornada esportiva i marinera amb tu.
      Una abraçada

      Elimina
  3. Espero que ens mostris aquest emporda tan espectacular que tens la sort de gaudir de tan a prop. Et seguiré.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies David, d'això es tracta de mostrar aquella bellesa tan espectacular i m'agradaria poder ensenyar la que queda més amagada. Una abraçada

      Elimina
  4. Molt maca Eduard !! A veure si m'enganxes una altra vegada en aquest blog !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Espero que t'hi enganxis avui mateix. Aqui hi huarà un ritme de publicació molt més pausat, en aquest món de la nocturna tot és va cuent lentament, com a la bona cuina!

      Elimina
  5. Eduard bienvenido al mundo del blog que es a la vez cansino (por el esfuerzo que requiere de quien lo hace, si lo quiere hacer bien) y agradecido (tanto para uno mismo, como para los que pueden y podrán disfrutar de aquello que subas).
    Sin embargo, se ve que este blog va a tener una buena trayectoria ya que como naturalista tienes paciencia, constancia y buen gusto, cosas que después de todos son las bases en que se sustenta un buen blog, por ello, una vez más, FELICIDADES.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias a ti y seas bienvenido, esperemos que a partir de aquí podamos compartir y explorar este mundo tan fascinante de la fotografía nocturna

      Elimina