Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dilluns, 8 de gener del 2018

Un llevant eixut.






Ahir vàrem tenir un llevant sense pràcticament precipitació, això és molt greu, hem perdut una oportunitat de fer reserva i això comença a ser una situació que fa una mica de respecte. A veure que ens deparen els propers mesos, creuem els dits.

Us deixo un recull de fotos fetes ahir diumenge pel matí a la zona de Cap de Ras. 

6 comentaris:

  1. Una llevant una mica descafeïnat, tat pel que fa a quantitat d'aigua recollida, com pel que veig d'onatge.
    Esperem les pròximes setmanes la meteorologia acompanyi més i es normalitzi la situació.

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'únic que ha aportat a la plana és aigua salada a la reserva integral de les Llaunes al PNAE i poca, el nivells que estava a zero ha pujat 34 cm.

      Elimina
  2. Aquesta llevantada era una gran esperança per a molts, en alguns llocs ha plogut prou, però crec que no ha estat a l'alçada de les expectatives. I ara aviam quan ve la propera... tot plegat fa patir, si no plou ens espera un estiu xungo. Una abraçada Eduard!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si no ve cap llevantada d'aquelles de més de cent litres, ho tenim cardat i que vingui és francament difícil, la TºC del mar ha baixat i perquè hi hagi precipitacions com un llevant d'octubre, doncs això, mooolt difícil. Haurem de treure algun sant. Una abraçada

      Elimina
  3. No te quejes .... aqui el Mediterraneo está encabritado. Me encanta la primera. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Olas de hasta dos metros durante unas horas y después de meses de calma chicha ;-) Algo es algo. De hecho cuand esta muy movida hay mucha espuma y tampoco es aprovechable fotográficamente, prefiero el dís después. Un abrazo

      Elimina