Clicant la imatge + F11 es veu més gran. Els arxius raw es revelen amb lightroom :-)

dimecres, 10 de gener del 2018

Lladres





La vida a la natura és difícil, tot és qüestió de supervivència hi regna la llei del més fort  i, jo especificaria la del més hàbil i més adaptable. Una bona part del dia es dedica a la recerca del menjar, quan ets caçador/pescador ho pots fer individualment o en grup. Els corbs marins són força individualistes, fins i tot alguns van més enllà del individualisme i han descobert que poden robar el menjar als altres sense haver de fer l'esforç de pescar-lo, perdran l'habilitat per la pesca?
Al món civilitzat als lladres se'ls empresona, aquesta és una actitud no acceptada i penada per la llei. També pot passar que els lladres s'apoderin de les estructures del sistema de justícia,  aleshores són molt més poderosos, són els amos i el poble tot el que pesca és per ells i ells en el millor dels casos no et deixen morir, això passava a l'edat mitjana i ara d'una forma més disfressada. Ens hem d'empoderar.  

4 comentaris:

  1. Vaya serie más guapa e ilustrativa. Un abrazo

    ResponElimina
  2. Tu ho has dit, el que al final sobreviu no té perquè ser el més fort... si no que els hi diguin als dinosaures. Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els humans malauradament ens condenem nosaltres mateixos. Una abraçada

      Elimina